MAFS Martijn Prins weer blij in de liefde: Zijn nieuwe vriendin is 25 jaar jonger!

WhatsApp Image 2024 07 14 at 161255jpg

Een nieuwe partner heeft zijn intrede gedaan in het leven van Martijn Prins, bekend van het programma Married At First Sight (MAFS) waar hij werd gekoppeld aan Nicole.

Op social media hebben zij hun relatie bevestigd, wat veel verschillende reacties heeft opgeroepen, zowel positief als negatief. Martijn’s huwelijk met Nicole eindigde in het programma MAFS op een teleurstellende manier.

Kinderen MAFS-Martijn de dupe van negativiteit

Tijdens hun huwelijksreis waren er continu conflicten, en op een gegeven moment gooide Nicol zelfs een glas wijn in zijn gezicht.

Kinderen MAFS-Martijn de dupe van negativiteit

“Ik vind het heel rot dat ik dat gedaan heb. Dat is niet zo netjes, maar ik vind zijn acties ook niet zo netjes,” verklaarde Nicol.

Kinderen MAFS-Martijn de dupe van negativiteit

Aan het begin van dit jaar deelde Martijn zijn inzichten over de deelnemers van MAFS 2024 tijdens zijn verschijning in de podcast MAFS Aftertalk.

Kinderen MAFS-Martijn de dupe van negativiteit

Een persoon omschreef Kim als een ‘prachtige dame’ met een ‘spontane’ persoonlijkheid. Echter, deze persoon vond haar te jong en had moeite met haar verlangen naar kinderen.

Opmerkelijk genoeg heeft Martijn nu een nieuwe partner die 25 jaar jonger is dan hem. Deze nieuwe partner, Luna, is onlangs 25 jaar oud geworden. Op zijn Instagram-account deelt hij zijn liefde met de volgende woorden:

Kinderen MAFS-Martijn de dupe van negativiteit

“Ze is mijn zee, mijn berg. Ze is mijn storm en mijn kalmte.” Luna antwoordt daarop met: “Wat de vraag ook is, liefde is het antwoord.”

Kinderen MAFS-Martijn de dupe van negativiteit

Ondanks dat velen het stel feliciteren, zijn er ook personen die verbaasd zijn door het leeftijdsverschil van 25 jaar. Zo wordt onder andere opgemerkt: “Ze is wel erg jong.”

1. Onder hun foto valt ook wel kritiek te lezen….
2. Op social media schrikken ze van het leeftijdsverschil..
3. Op social medis uit hij zijn gevoelens voor haar:
4. Dit is de nieuwe knappe vlam van Martijn:
5. Naar eigen zeggen is zij: ‘Mijn storm en mijn kalmte’

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven