Vrouw trouwt haar droomman: ‘Iedereen zei dat ik uit was op zijn geld’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 122831jpeg

Sienna Keera, 27, heeft de grote stap gezet om vanuit Sydney naar Londen te verhuizen en bij haar man George Keywood te gaan wonen. Ondanks hun gelukkige relatie, worden ze geconfronteerd met gemene opmerkingen op sociale media.

Een vrouw is verhuisd van Australië naar Londen om bij haar vriend te zijn, nadat ze zijn interesse had gewekt in zijn privéberichten. Nu reageert ze op negatieve opmerkingen die beweren dat ze alleen om zijn geld geeft.

Sienna Keera, 27 jaar oud, afkomstig uit Sydney, ontmoette haar toekomstige echtgenoot George Keywood nadat ze onder de indruk was geraakt van zijn persoonlijkheid in de Britse documentaire People Just Do Nothing.

Na het bekijken van de komedie over een fictieve piratenzender genaamd Kurupt FM, voelde Sienna een sterke aantrekkingskracht tot het personage Craig, gespeeld door George.

Vertellend aan het tijdschrift Take 5, beschreef Sienna hem als “een man met een maatje meer en prachtige ogen.”

Na hun ontmoeting in 2018, zijn ze nu getrouwd en hebben ze een tweejarig zoontje, Oliver.

Dagelijks worden ze geconfronteerd met lastigvallen van mensen die twijfelen aan Sienna’s liefde voor George.

Ondanks het delen van relatiefragmenten op TikTok, worden ze geconfronteerd met kritiek die beweert dat alles slechts een ‘publiciteitsstunt’ is.

Sienna vertelde dat iemand haar had verteld: “Knipper drie keer met je ogen als je tegen je wil wordt vastgehouden.”

De trollen bleken ongelijk te hebben, want Sienna heeft onthuld dat zij degene was die George als eerste benaderde.

Langzaam maar zeker voelde ze zich tot hem aangetrokken terwijl ze naar zijn show keek. Ze ontdekte hem op Instagram en besloot hem een berichtje te sturen waarin ze hem vertelde dat ze hem grappig vond.

George verraste haar door te antwoorden en al gauw begonnen ze met elkaar te praten. Volgens Sienna duurde het niet lang voordat het gesprek wat speelser werd.

“Het begin van onze gesprekken op Instagram deed me beseffen dat we veel overeenkomsten hadden die ons met elkaar verbonden.”

”Het besef dat we beiden creatief waren en een sterke wil hadden om succesvol te zijn kwam al snel naar voren. Dat vormde de basis voor onze relatie.”

Sienna had het plan om met een vriendin naar Europa te reizen. Toen die vriendin moest afzeggen, koos Sienna ervoor om alleen naar Londen, Amsterdam en Parijs te gaan.

Haar intentie was om George te ontmoeten toen ze in het Verenigd Koninkrijk aankwam.

Terwijl ze de avond voor haar aankomst in Londen doorbracht, stuurde Sienna een bericht naar George om af te spreken. Ze vroeg hem om bij haar AirBnB langs te komen.

De volgende dag, terwijl ze probeerde bij te komen van haar reis, wachtte Sienna gespannen op George.

Toen ze de deur voor hem opendeed, voelde Sienna zich meteen op haar gemak.

Gedurende de daaropvolgende dagen brachten ze tijd door in de Tate Modern en leerden ze elkaar beter kennen tijdens gezamenlijke maaltijden.

Nadat Sienna George uitnodigde om samen met haar zes weken door Europa te reizen, begonnen ze te praten over hun toekomstige relatie.

George twijfelde of hij naar Australië zou verhuizen vanwege zijn acteercarrière, maar uiteindelijk besloot Sienna naar Londen te verhuizen.

Tijdens hun reis door Frankrijk en Nederland bespraken ze hoe hun relatie op afstand zou kunnen werken als Sienna terug zou zijn in Australië.


Nadat ze terugkwam in Australië, verzocht ze onmiddellijk om een visum voor het Verenigd Koninkrijk en bracht ze haar ouders op de hoogte van haar beslissing om permanent naar Londen te verhuizen.


Nadat ze waren bijgekomen van de eerste verrassing en George via Skype hadden ontmoet, bevestigt Sienna dat haar ouders achter hun relatie staan.


Kort na hun verhuizing naar Londen, maakten Sienna en George een reis naar Venetië, waar hij haar ten huwelijk vroeg. Enkele maanden later raakte ze zwanger van hun eerste kind.


Ondanks dat er nog steeds negatieve reacties zijn die beweren dat Sienna alleen in een relatie is voor de bekendheid, geeft ze toe dat George beter om kan gaan met deze kritiek vanwege zijn ervaring in de showbusiness.

Sienna, die het vermijden van negativiteit heeft geleerd, richt zich op de positieve steun die ze ontvangt naarmate de tijd verstrijkt.

“Nu we getrouwd zijn, heb ik echt het gevoel dat we de kritiek van de haters weerleggen. Iedereen beweerde dat ik een ‘golddigger’ was en alleen voor het geld ging, maar in werkelijkheid gaat het om het leven!”

Zij zei: “Het nemen van een risico in de liefde zoals ik deed, leidt niet altijd tot succes, maar ik ben erg dankbaar dat mijn sprong positief uitpakte.”

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven