Action verlaagt de prijs van 2500 producten!

acti 1jpg

Bezoekers van de bekende winkelketen Action kunnen nu profiteren van lagere prijzen, aangezien er een nieuwe concurrent is die vergelijkbare producten tegen zeer lage kosten aanbiedt.

Dit nieuws kan consumenten ten goede komen, maar zal waarschijnlijk minder positief worden ontvangen door Action zelf.

Al jarenlang staat Action bekend als de winkel waar een gevarieerd assortiment aan producten te vinden is tegen redelijke prijzen.

Van huishoudelijke artikelen tot cosmetica, speelgoed, glas- en aardewerk, tuinartikelen en zelfs verf benodigdheden.

Ook telefoonaccessoires zoals goedkope laadkabels of koptelefoons zijn in ruime mate beschikbaar. Bij Action is het allemaal te vinden.

Er is echter in de markt een nieuwe speler genaamd ‘Die Grenze’ opgedoken, die de concurrentie aangaat met Action door hoogwaardige producten aan te bieden tegen vriendelijke prijzen.

Opgericht in 2007, heeft Die Grenze, ook bekend als Medikamente Die Grenze (MDG), snel terrein gewonnen met momenteel 53 vestigingen verspreid over Nederland.

Met deze groei veroorzaakt Die Grenze enige onrust bij Action. Zal Die Grenze de leider worden in prijsconcurrentie?


In aankondiging is gemaakt dat Action van plan is de prijzen van 2.500 producten te verlagen, wat kan resulteren in scherpe concurrentie tussen de ketens.


1. Goed nieuws voor de vaste klanten!
2. Action neemt een slimme zet om mee te gaan met de ontwikkelingen.
3. De concurrentiestrijd zal alleen maar toenemen!
4. Klanten van Action kunnen dit positief ontvangen!
5. Er heerst een lichte onrust bij deze winkelketen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven