Dit wil niemand zien! Ronald Koeman beleeft een gênant moment op internet!

WhatsApp Image 2024 06 17 at 123704jpg

Op dit moment is er online aandacht voor Ronald Koeman, maar niet om de juiste redenen. Er is een video opgedoken waarin de bondscoach wordt gezien terwijl hij in zijn neus peutert en het daarna opeet.

Deze gebeurtenis doet denken aan een vergelijkbaar incident met de voormalige bondscoach van Duitsland, Joachim Löw, dat destijds ook voor ophef zorgde.

Na de wedstrijd tegen Polen uitte Koeman zijn onvrede over de uitvoering van zijn tactisch plan. “We hebben het eerste uur goed gespeeld, maar we hadden moeten scoren, 3-1 of 4-1 moeten voorstaan.”

“Dan zou de wedstrijd gespeeld moeten zijn,” benadrukte Koeman, die van mening is dat het rendement omhoog moet. “Het is positief dat we zoveel kansen creëren.”

Na de wedstrijd overheerst vooral opluchting. Wout Weghorst maakte de winnende goal slechts twee minuten na zijn invalbeurt. “Dat is een van zijn kwaliteiten,” merkte Koeman op.

“Wout was teleurgesteld toen hij hoorde dat hij niet zou starten tegen Polen, maar hij is daar goed mee omgegaan. Natuurlijk kan hij altijd in de basis beginnen.”

Zijn vrouw Bartina, met wie Ronald al jaren gelukkig is, heeft onlangs een openhartig gesprek gevoerd met VROUW.

Eerst het trieste nieuws, want Bartina onthulde enkele dagen geleden dat de borstkanker weer terug is en volgens haar artsen nu chronisch is.

”Momenteel ben ik stabiel. Er zijn wel vier, vijf planken met medicijnen. Je kunt er oud mee worden. Dat geeft mij een fijn, positief gevoel”, aldus Bartina in gesprek met VROUW Magazine.


In Spanje woont het paar en genieten zij van hun leven. Over de relatie met Ronald vertelt Bartina meer, die momenteel stabiel is maar in het verleden anders was.


”Op een gegeven moment kruiste ik iemands pad die mij erg aantrok! Misschien kwam dat ook door het gebrek aan aandacht van Ronald op dat moment, waardoor ik daar meer interesse in toonde.”


Uiteindelijk besloot Bartina om haar man trouw te blijven, iets wat niet altijd van haar echtgenoot Ronald gezegd kan worden.


”Hij was niet altijd een modelburger.” Volgens Bartina heeft hij vele verlokkingen weerstaan, hoewel hij ‘wellicht weleens een zijstapje heeft gemaakt’.


Volgens Bartina maakt dit ook deel uit van het leven. “Het betekent niet meteen dat we een open relatie hebben, maar mensen zijn niet altijd volledig monogaam.”


Hoe dan ook is dat verleden tijd. “Naarmate we ouder worden, laten we dat achter ons,” concludeert Bartina.


1. Dit fragment veroorzaakt wereldwijd ophef!
2. Degene op deze beelden heeft liever niet dat ze online circuleren.
3. Wat een akelige situatie! Bah..
4. Alleen geschikt voor kijkers met sterke maag!
5. Deze beelden doen denken aan een vergelijkbaar voorval uit het verleden.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven