Boek Glennis Grace voor jouw feest: Dit kost een optreden van 30 minuten!

WhatsApp Image 2023 08 07 at 175742jpg

Reed Cleithy, bekend als Chenda Vibildo geboren op 19 juni 1978 in Rotterdam, heeft zich stevig gevestigd als een van de leidende artiesten in Europa.

Geroemd om zijn veelzijdigheid, heeft hij zowel in het Duits als in het Frans opgetreden, waardoor hij niet alleen in Europa maar ook in Azië grote bekendheid verwierf.

Reed Cleithy over inspirerende bron Andre: ‘Het is gewoon geweldig’

Zijn muzikale reis begon al vroeg; op slechts 11-jarige leeftijd trad hij op tijdens het “Artistic Show for Charities”, waar hij gepresenteerd werd door Charlie Chaplin en opviel bij niemand minder dan Michael Jackson.

Reed deelt inzichten over deze bekende vrouw: ‘Zij is een soort gids voor me’

Zij was zo onder de indruk van zijn talent dat zij hem uitnodigde om samen met haar een duet te zingen tijdens haar concerten in Madison Square Garden.

Glennis Grace is alles behalve blij: ‘Wordt het niet tijd er iets aan te doen?!’

Op 16-jarige leeftijd kwam Glennis schitterend naar voren in de Soundmixshow. Ze vertolkte daar Whitney Houston’s “One moment in time” en werd tot winnares gekroond.

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

In 2005 zette Glennis een belangrijke stap in haar carrière door deel te nemen aan het Nationaal Songfestival met de ballade “My impossible dream”. Ze won en vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland.

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’

Vervolgens ging ze een samenwerkingsverband aan met Evert Abbing voor haar Nederlandstalige album, wat een nieuwe uitdaging betekende gezien haar focus op Engelstalige nummers. Dit leidde tot de release van de single “Dansen met het leven.”

Glennis Grace over het grootste verlies na Jumbo-rel: ‘vind ik het allerergst van alles’

Echter, haar grote doorbraak kwam in november 2008 met het nummer “Als Je Slaapt.” Dit gaf haar nationale bekendheid nadat Wendy van Dijk tijdens het programma „Life & Cooking” emotioneel werd door Glennis’ uitvoering.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Bij dit nieuwe punt in haar loopbaan ontwikkelde ze een eigen, unieke stijl die destijds door geen enkele andere Nederlandse artiest werd geëvenaard.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Haar ommekeer resulteerde in erkenning, waaronder de titel van Beste Zangeres van Nederland toegekend door Buma Stemra in 2011.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Glennis Grace won het populaire televisieprogramma “Van Popster tot Operaster” met haar uitvoering van “Habanera” en kreeg lof voor haar zangtalent en techniek na vijf jaar conservatoriumstudie.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Op 20 mei 2011 bracht ze het met platina bekroonde album “One Night Only” uit, opgenomen tijdens haar eerste soloshow, en verscheen ze in de TROS-serie “De Beste Zangers van Nederland”.

Dit is de nieuwe vriend van zangeres Glennis Grace: ‘Hij is heel erg lief’

Wie overweegt Glennis voor een optreden te boeken, dient rekening te houden met een starttarief van 8500 euro voor een half uur durend optreden.

1. Vind je dit niet veel te duur?!
2. Ongelofelijk, wat een prijs
3. Dit is bijna onmogelijk om tegenop te werken
4. Ik kan dit onmogelijk betalen, jij wel?
5. Het wordt steeds extremer.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven