Is het binnenkort afgelopen voor Corrie Konings? ‘Het is de werkelijkheid’

WhatsApp Image 2024 05 20 at 155559jpg

Het gaat momenteel niet zo goed met Corry Konings, de zangeres worstelt met aanhoudende gedachten over haar eigen sterfelijkheid.

In een openhartig gesprek met Story deelt Corry Konings haar behoorlijke angsten. “Het is wel de realiteit,” aldus haar woorden.

De moeder van Corry overleed op 73-jarige leeftijd en de zangeres hoopt later dit jaar zelf diezelfde leeftijd te bereiken. Deze aanstaande verjaardag brengt de nodige bezorgdheid met zich mee voor haar.

“Die gedachte speelt constant door mijn hoofd,” deelt ze met Story. “Ik besef dat ik er niet te veel bij stil moet staan, want het is niet goed voor je gemoedstoestand. Dat kan stress veroorzaken.”

Hoewel ze probeert er niet te veel aan te denken, blijkt dat geen gemakkelijke opgave. “Het loslaten lukt me niet goed. Maar aan de andere kant is het gewoon de realiteit. Ik bereik de leeftijd van 73 jaar,” aldus Corry.

Angst om ziek te worden Corry vreest voor mogelijke ziekte in de toekomst. Ze zegt: “Het is toch een angst dat de dingen die je nu zo graag doet, dan niet meer gaan.”

Corry wil nog veel doen met haar kinderen en kleinkinderen en daarom leeft ze intens in het moment.

In 2007 was Corry bijna ernstig ziek. Ze werd op de intensive care opgenomen met symptomen van een kransslagaderverkramping.

Achteraf bleek dat er geen kransslagaderverkramping was. Corry zegt: “Nergens was een verstopping te zien. Ik moest vier uur blijven liggen en daarna mocht ik naar huis.” Het alarm in huize Konings bleek ongegrond.


Ondanks alles wat er speelt, streeft Corry ernaar om het beste uit het leven te halen en is ze dankbaar voor wat ze heeft. Toch voelt ze een leegte in haar hart: ze verlangt naar een nieuwe liefde.

1. Laten we hopen dat ze uiteindelijk innerlijke rust vindt.
2. Het is zeker een realistische kwestie, maar het is van essentieel belang dat ze dit kan loslaten.
3. We wensen haar toe dat ze vrede met zichzelf zal vinden.
4. De dagen zullen ongetwijfeld lang voor haar zijn.
5. Op deze manier verder leven lijkt me geen haalbare optie.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven