Jan Slagter was er bijna niet meer geweest: Ternauwernood aan het einde ontsnapt!😱😮

Jan Slagter heeft in zijn podcast De Geboden van Dresselhuys en Slagter laten weten dat hij nog niet zo heel lang geleden aan de do0d is ontsnapt.

Op zijn dooie akkertje was Slagter zijn boot schoon te spuiten, echter sloeg hij overboord. ”Ik wilde een haspel van de spuit pakken die in het water dreigde te vallen. 

Ik verloor mijn evenwicht en viel in het water. Ik ben dus helemaal onder water gegaan.” Mijn vrouw Inge zag me niet, die riep: waar ben je dan?”

Bij Jan ontstond er direct paniek. dit omdat hij namelijk niet kan zwemmen. Gelukkig kreeg hij de kans om een of andere blauwe kabel vast te grijpen.

Niet veel later kwam er een bootje aangevaren, en werd de hyperventilerende Jan, die in die extreem in paniek was….gered.

Slagter was ontzettend geschrokken en heeft een zogenaamde wake up call gehad. De MAX heeft besloten zwemlessen te gaan volgen.

”Ik wil niet bedenken wat er had kunnen gebeuren als ik bewustelo0s was geweest. Ik lag in het water, had ook veel water binnengekregen en had geen grond onder de voeten.”

Over de auteur

Scroll naar boven