Zware tijden voor illusionist Hans Klok: ‘Nu komt deze klap daar nog bovenop’😲😥

Voor de 53-jarige illusionist Hans Klok zijn het zware tijden. Eerst kwam hij erachter dat hij naar eigen zeggen ‘niets voorstelt’ in de Verenigde Staten.

Maar nu heeft hij weer te maken met een tegenvaller. Hij ziet maar liefst 50 shows in rook opgaan, dit nu de Harbour Club in Amsterdam is gesloten.

Woensdag besloot de gemeente om The Harbour Club te sluiten. De aan leiding is een explos!e bij de zaak in de nacht 9 op 10 augustus.

In september zou Hans beginnen met zogenaamde try outs, echter gaat dat dus nu niet meer door. ”Heel triest voor alle betrokkenen, er werken meer dan tweehonderd mensen.

De c0rona crisis was al een enorme aderlating en nu komt deze klap daar nog bovenop”, zo zegt Hans. “Nu moet The Harbour Club sluiten door een strijd tussen criminelen. Dan voelt het toch een beetje of misdaad loont.”

Hans is hij niet van plan de handdoek in de ring te gooien. ”Ik ben onderweg met mijn circus Hans Klok & Friends. Misschien ga ik die tour wel verlengen”, zegt hij.

Vooral in de mensen die werken in de horecazaak heeft hij zorgen. “Ik vind altijd wel werk, maar het was echt mijn tweede huis.

De dansers, band, zangers en zangeressen die er werken, voor hen is het erg. We gaan voor een heropening vechten.”

Enkele maanden geleden bevestigde illusionist dat hij dit jaar nog zou gaan trouwen met zijn grote liefde Dann. Hans laat nu weten dat het huwelijk niet doorgaat.

Hans en Dann vormen al ruim zes jaar een gelukkig stelletje. Ze leerden elkaar kennen tijdens een show in 2016. Klok vroeg iemand uit het publiek om hem te helpen bij een van zijn illusies, dat werd Dann.

De twee heren werden op slag verliefd en zijn behalve liefdespartners ook zakelijk verbonden aan elkaar. Dann is zelf ook illusionist en werkt daarnaast in het bedrijf van Klok.

In februari dit jaar vroeg Hans hem de grote vraag, de twee hadden het plan om in augustus te trouwen naast de circustent. Het huwelijk gaat alleen niet door.

,,Die bruiloft gaat echter niet gebeuren”, vertelt Hans in weekblad Story. ,,We hebben het te druk en we gaan ook nog twee weken op huizenjacht in Valencia, omdat we daar iets willen kopen.”

Tevens is het niet mogelijk om nu te trouwen vertelt Hans. ,,Om überhaupt te kunnen trouwen, moet je eerst twee weken in ondertrouw zijn, en dat hebben Dann en ik nog niet eens geregeld.”

De plannen om te trouwen worden op de lange baan geschoven, ook in de herfst is er helaas geen tijd voor een huwelijk.

“Onze plannen moeten we op de lange baan schuiven, want ook dit najaar hebben we geen tijd voor een huwelijk, omdat we dan in de Amsterdamse Harbour Club optreden.”

Zijn ze nog wel van plan om te gaan trouwen? ,,We gaan zeker trouwen, alleen niet dit jaar. Ik vind Valentijnsdag 2023 ook een mooie dag”, legt Hans uit.

,,Dat ik wil trouwen heeft een romantische, maar ook een praktische reden. Ik wil dat alles goed geregeld is voor het geval er met mij iets gebeurt, en Dann er alleen voor komt te staan.”

Scroll naar boven