Zwangere blogmama is op zoek naar een vriendje: Eisenlijst is simpel en kort!

Zwangere blogmama is op zoek naar een vriendje: Eisenlijst is simpel en kort!

In het begin van 2023 kreeg Blogmama, een mogelijk bekende naam, veel aandacht op sociale media.

Deze 38-jarige blondine is vooral actief op platforms als OnlyFans, TikTok en Instagram en staat bekend om haar voorkeur voor jongere mannen in de twintig, wat haar populariteit op sociale media heeft vergroot.

Recentelijk is het echter wat stiller geworden rondom haar, aangezien ze zwanger is. De vader van het kind is onbekend en volgens de informatieEr is geen sprake van een relatie met hem.

Cynthia, bijgenaamd Blogmama, is al moeder en verwacht binnenkort haar tweede kind. Dit belet haar echter niet om alvast uit te kijken naar een nieuwe partner voor na de bevalling.

Cynthia’s eisenlijst voor een potentiële vriend is niet erg lang. Ze zoekt een jongeman van minstens 24 jaar oud, waarbij een hoog salaris of het ontbreken van persoonlijke ‘issues’ geen dealbreakers zijn.


Ze geeft aan dat een goed gevoel voor humor zeer wenselijk is en tatoeages zijn ook pluspunten, maar geen vereisten.


Cynthia benadrukt dat haar nieuwe partner niet noodzakelijk een vaderrol hoeft op te nemen, aangezien de biologische vader nog steeds betrokken is bij het leven van haar kinderen.


Voor Cynthia is het belangrijk dat haar toekomstige vriend uithoudingsvermogen heeft en tijd kan vrijmaken voor leuke activiteiten, waarbij zij voor de kosten opdraait.


Scroll naar boven