Via deze bizarre manier probeert vrouw zwanger te raken van verloofde die in gevangenis zit!

Via deze bizarre manier probeert vrouw zwanger te raken van verloofde die in gevangenis zit!

Een vrouw uit Virginia, Verenigde Staten, heeft een opmerkelijke poging ondernomen om zwanger te worden van haar verloofde Twinno.

Echter verblijft haar verloofde momenteel in de gevangenis. Haar verhaal, dat ze op TikTok deelde, heeft inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Nesha’s verloofde, Twinno, zit al enige tijd in de gevangenis en heeft nogMet nog ongeveer een jaar te gaan, wilde Twinno heel graag vader worden. Hij bedacht een creatieve maar onconventionele methode om zijn wens te realiseren.


Onder toezicht van zijn celgenoot verzamelde Twinno zijn sperma in een plastic bekertje om het vervolgens over te gieten in een broodzakje.


Dit zakje met ‘babymateriaal’ werd door een gevangenismedewerker naar Nesha gestuurd. Binnen slechts twee dagen ontving Nesha de zending via de postbode.


Na het raadplegen van een waarzegger en een dokter, vertelde de laatste haar dat ze slechts ongeveer 10% kans op succes had.


Nesha ging met deze informatie aan de slag en wachtte op haar vruchtbare dagen om het sperma te gebruiken.


Ondanks meerdere pogingen en het uitvoeren van wel tien zwangerschapstests, bleef een positief resultaat uit.

Uit.

Nesha deelt in een emotionele video haar teleurstelling: ”Het heeft mijn hart gebroken” ze voegt toe, “Ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan omdat het niet is gelukt.”

Besloten heeft Nesha, nu ze niet zwanger is geworden, te wachten tot Twinno uit de gevangenis komt. Ze uit haar verlangen naar een gezinsleven met hem: ”We willen heel graag een familie samen. Hij zit soms wel even vast, maar is de liefste jongen die ik ken.”

Scroll naar boven