Volgers Samantha Steenwijk in shock na zien gewaagde video: ‘Pas een beetje op jezelf’😱😲

Op Instagram heeft Samantha Steenwijk een wel heel bijzondere video geplaatst. Op de video komen zowel negatieve als positieve reacties.

In de video is te zien dat de blondine aan het zwemmen is in een meer en ondertussen een zwarte zwaan aan het voeren is.

De beelden zien er schattig en onschuldig uit, maar veel volgers geven aan dat dit zeker niet zonder risico is.

Zwanen kunnen erg gevaarlijk zijn en volgers laten tevens weten dat het niet goed is om een zwaan brood te voeren.

“Eendjes voeren oké maar pas een beetje op jezelf. Zwanen kunnen echt vel worden”, laat een volger onder haar video weten.

“Oh zo’n zwaan lijkt me toch wel een beetje eng! Die pikt vast hard”, laat weer een andere volger weten. Verder krijgt Samantha reacties als: “Brood is zo slecht voor ze!” en “Oh jij durft…”

Nog niet zo lang geleden bleek Samantha ontzettend boos te zijn op programma RTL Boulevard. Het programma maakte opnieuw een opmerking over dieetpillen.

De opmerking kan ze absoluut niet waarderen en ze is dan ook woedend. Naar verluidt zou ze besloten hebben het programma nooit meer te woord willen staan.

Enige tijd geleden is de zangeres behoorlijk wat kilo’s afgevallen, naar eigen zeggen door het vele paardrijden.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer geloofde hier niets van en beschuldigde de zangeres van het gebruik van !llegale dieetpillen.

Steenwijk sleepte Yvonne voor de rechter en werd in haar gelijk gesteld, toch wordt ze continu weer herinnerd aan het verhaal.

Afgelopen week verscheen er een artikel over de zangers, zij had paard gereden met prinses Margarita. Het medium besloot een sneer uit te delen.

Of de prinses voor afvaltips bij Samantha terechtkwam, is onduidelijk’, luidt het in het artikel. Het verhaal van de dieetpillen werd ook weer genoemd.

,,Ze heeft daarom in haar omgeving gezegd dat ze nooit meer te gast wil komen in de studio van RTL Boulevard en helemaal klaar is met die mensen daar”, meldt Juicechannel op Instagram.

,,Ze wil zelfs voor eventuele interviews niet meer voor hun camera verschijnen.” Het moge duidelijk zijn dat Samantha er helemaal klaar mee is.

Over de auteur

Scroll naar boven