Deze vrouw heeft een bizarre gewoonte: Zoveel rollen toiletpapier eet zij per dag!

Deze vrouw heeft een bizarre gewoonte: Zoveel rollen toiletpapier eet zij per dag!

Wat een vrouw genaamd Kinah doet, is tot vier rollen toiletpapier per dag eten. Het is moeilijk te geloven, maar het is waar – ze eet het papier dat normaal gesproken wordt gebruikt om je achterste af te vegen.

In de nieuwste aflevering van TLC’s My Strange Addiction: Still Addicted?, zien we Kinah de hele dag door haar favoriete snack eten, waar ze ook is – op het werk, in de auto of zelfs in de nagelsalon.

In een Twitter-preview van de aflevering zei Kinah: “Ik begin ’s ochtends met het eten van wc-papier.”

De afgelopen 20 jaar heeft Kinah volgens TLC 14.000 pond (6.350 kilo) toiletpapier gebruikt, wat haar jaarlijks 2.700 dollar kost.

“Na Thanksgiving, als je al je favoriete eten hebt gegeten en gewoon op de bank zit te ontspannen, zo voelt het voor mij nadat ik toiletpapier heb gegeten,” legde ze uit in de video.

Ze voegde eraan toe: “En”

“Wist je dat toiletpapier nul calorieën heeft? En je krijgt er zelfs geen kater van,” verklaart Kinah.

Gedurende de afgelopen twee decennia heeft Kinah opgemerkt dat ze een beetje een expert is geworden op het gebied van wc-papier. Ze geeft de voorkeur aan dunner papier boven dikker papier omdat het makkelijker te consumeren is.

Ze vergelijkt het met “het eten van een PB en J [boterham met pindakaas en gelei] zonder de korst” en ze geniet van de ‘crunch’.

Er was niet veel steun voor Kinah’s, uh, aparte interesse in haar leven. “Mensen, wc-papier is gewoon niet bedoeld om te eten,” zegt haar ex-verloofde Anthony op de camera.

“Het verteert niet in je lichaam. Dat is behoorlijk goor, man.” Op een gegeven moment in de voorproefclip zie je Kinah kauwen op wat wc-papier in haar lokale nagelsalon.

De eigenaar van de salon, Flora, lacht en geeft toe dat ze de gewoonte raar vindt. “Waarom eet ze wc-papier?” zegt ze. “En het constant in haar mond stoppen zonder zelfs maar water te drinken.”


Volgens Kinah trekt haar merkwaardige eetgewoonte in het openbaar de aandacht, maar ze stoort zich er niet aan. “Als mensen me wc-papier zien eten, krijg ik een paar rare blikken”, vertelde ze.


“Ik zag zelfs iemand zijn telefoon tevoorschijn halen om me te filmen, maar het kan me niets schelen. Iedereen heeft zijn eigen rare gewoontes en dit is gewoon de mijne.”

Scroll naar boven