Zorgelijk toestand Hans Kazàn: Opnieuw opgenomen in het ziekenhuis!😱😥

Enige tijd geleden kwam daar eindelijk het bericht dat het weer de goede kant op leek te gaan met illusionist Hans Kazàn. De vreugde was alleen voor korte duur.

Aan Shownieuws laat zijn vrouw Wendy woensdag weten dat haar geliefde Hans sinds afgelopen maandag helaas weer in het ziekenhuis ligt in Spanje.

Deze week zou de goochelaar naar Nederland komen voor diverse optredens, alleen ging het afgelopen weekend plots niet meer goed met hem.

“We zijn maandag naar het ziekenhuis gegaan, waarna hij werd opgenomen”, aldus Wendy. “Hans kan niet eten. Hij ligt nu aan het infuus en krijgt medicatie tegen het overgeven”, vervolgt ze.

“Er moet opnieuw onderzocht worden wat er aan de hand is. Hij is al veel afgevallen. De artsen dachten dat ze gevonden hadden wat er aan de hand was, maar dat blijkt toch niet het juiste te zijn geweest.

Ondanks dat er al heel veel is uitgesloten, moeten er nu opnieuw onderzoeken worden gedaan. Ook kijkt de Nederlandse internist uit het Radboud-ziekenhuis weer met de Spaanse dokters mee.”

Eerder deze week liet weekblad Story al weten dat Hans te kampen had met een terugval. “Het is vlak na mijn verjaardag weer verkeerd gegaan’, aldus hans.

“Ik was weer de hele dag misselijk en ging weer braken. Zelfs de geur van eten kon ik niet verdragen. (…) Het was niet te houden.” 

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven