Zoon van Marco Borsato bijt van zich af: ‘Te laag voor woorden eigenlijk’😥😌

De afgelopen periode is alles behalve makkelijk voor de kinderen van Marco Borsato. Sinds hun vader negatief in de spotlights staat ontvangen de kinderen veel nare berichten.

Luca, de oudste zoon besluit nu te reageren en laat weten dat hij, maar ook Jada en Senna ontzettend veel last hebben van de hele situatie.

Niet alleen via social media, maar ook via de mail, krijgen ze nare berichten en worden ze lastiggevallen. Kortom de situatie is treurig.

,,Wat vooral belangrijk is, is dat ‘naasten’ hier sowieso in direct begrip heel weinig mee te maken hebben”, vertelt hij in gesprek met showbizzkanaal RealityFbi. ,,Wij weten wat we weten en that’s it. Daar praten we verder niet over.”

Luca laat weten dat hij maar ook zijn zusje en broertje, hun vader volledig supporten. Hij benadrukt dat dat geen reden mag zijn om nare berichten te ontvangen.

,,Dit is een zaak on it’s own. En wij supporten door dik en dun”, aldus Luca. ,,Dat wij en überhaupt mensen hier dreige menten over ontvangen is te laag voor woorden eigenlijk.”

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven