Willeke Alberti reageert op onrust rond haar zoon Johnny de Mol: ‘Gaat mij aan het hart’😥🙏

Johnny de Mol ligt het afgelopen jaar behoorlijk onder een vergrootglas vanwege het hele gebeuren rondom onder andere zijn ex Shima Kaes en een beschuldiging van seks*eel m!sbruik.

Moeder Willeke Alberti laat hier eigenlijk niets over los maar ze lijkt nu wel in De Telegraaf te suggereren dat haar zoon stank voor dank krijgt. “Het doet me zoveel pijn.”

De tv-carrière van Johnny de Mol ligt op zijn gat, voorlopig is hij dan ook niet meer te zien in zijn eigen talkshow HLF8.

Willeke vindt het vreselijk voor haar zoon. “Ik wil er niet te veel over zeggen. Maar iedereen weet natuurlijk wel wat er speelt in de families”, zegt ze in De Telegraaf.

De Telegraaf stelt dat ze ‘doelt op de onrust rond haar zoon Johnny de Mol en haar ex John de Mol’. “Het was overleven het afgelopen jaar.

Het doet mij zo veel pijn dat mensen die altijd zo hard hebben gewerkt en zo veel voor anderen hebben betekend, hier doorheen moeten. Dat gaat mij echt aan het hart.”

Haar zoon heeft zich vaak hard gemaakt voor goede doelen en veel televisie gemaakt met mensen met het syndroom van Down. Het lijkt erop dat Willeke wil zeggen dat het onterecht is.

Ze besluit: “Gelukkig hebben we steunbetuigingen ontvangen en onze echte vrienden leren kennen. In zulke situaties besef ik des te meer hoe belangrijk familie is.

En hoe dankbaar ik ben voor mijn bijzondere schoonkinderen.”

Scroll naar boven