Yvonne woest op Rachel: ‘Deze zelfspot was sympathiek geweest voor de rechtszaak’💪😱

Het Holland Zingt Hazes spektakel is weer van start gegaan en dus trakteerde Rachel Hazes, de crew op iets lekkers.

Daar iedereen hard werkt wilde Rachel iets doen en dus besloot ze kroketten uit te delen aan alle medewerkers.

Bij het zien van de beelden kunnen we constateren dat de weduwe toch wel beschikt over zelfspot, echter kan juicekoningin Yvonne Coldeweijer er niet om lachen.

In de Amsterdamse concertzaal Ziggo Dome ging Rachel Hazes donderdag met een grote schaal kroketten de crew langs.

De concerten gaan bijna van start en dus zijn ze met man en macht bezig met de opbouw. ,,De crew is hard aan het werk en dat verdient wel een kroketje”, schrijft Rachel in haar Stories.

Het is geen verassing dat de kroketten een dikke knipoog zijn naar haar bijnaam ‘gecremeerde kroket’ die de juicekoningin voor haar gebruikt.

Coldeweijer kan er niet om lachen. ,,Eerst belast je het hele Nederlandse rechtssysteem en nu maak je het tot één grote grap?”, schrijft ze vol verbazing in haar Instagram Stories.

Yvonne haalt online dan ook hard uit naar Rachel: ,,Deze zelfspot was sympathiek geweest vóór de rechtszaak. Niet erna.”

In januari besloot een rechter dat de juicekoningin Rachel niet meer uit mocht maken voor gecremeerde kroket.

Yvonne wilde in hoger beroep gaan maar dat bleek uiteindelijk niet nodig want Rachel veranderde verassend genoeg van gedachten.

,,Als Yvonne Coldeweijer er nu zo gelukkig van wordt om deze woorden te gebruiken, dan mag ze wat mij betreft gewoon haar gang gaan”, schreef Rachel op Instagram.

Over de auteur

Scroll naar boven