Vrouw gebruikt 33 jaar oudere partner voor zijn geld: ‘Ik dacht aan een zakelijke transactie’

Vrouw gebruikt 33 jaar oudere partner voor zijn geld: ‘Ik dacht aan een zakelijke transactie’

Toen Carrie, 30 jaar oud, en de 63-jarige Randy elkaar ontmoetten via Tinder, verwachtten ze niet hoe hun relatie zou uitdraaien. Ondanks het leeftijdsverschil hebben ze een uniek liefdesverhaal opgebouwd.

Carrie had bewust haar leeftijdsvoorkeur op Tinder op maximaal 99 jaar ingesteld, met als specifiek doel om een welgestelde man te vinden.

Ze heeft niet verzwegen dat haar aanvankelijke intentie een zakelijke transactie was. Carrie zegt: ”Ik dacht aan een zakelijke transactie. Toen ik Randy ontmoetteDirect kwam geld in me op, en mijn plan was om hem financieel uit te kleden en dan te vertrekken.”


Nochtans, haar gevoelens voor Randy veranderden en hun band ging van een financiële overeenkomst naar oprechte liefde.


Tijdens een gesprek in de podcast ‘Love Don’t Judge’ van TLC, deelde Carrie haar dankbaarheid voor Randy’s vriendelijkheid en vrijgevigheid.

Randy bleef betrokken, ondanks een pauze in de communicatie waarin Carrie een poging deed haar leven op de rails te krijgen.

Hij nam opnieuw contact op met Carrie, die destijds geen auto had en te voet naar haar werk ging. Carrie zei:  ”Ik liep naar mijn werk en had helemaal geen auto. Nadat ik een tijdje was verdwenen, stuurde hij me een bericht.”

Na meer dan een jaar van online communicatie, besloten Carrie en Randy elkaar persoonlijk te ontmoeten, ondanks dat Randy in die periode tienduizenden euro’s aan Carrie had besteed.

Carrie geeft toe zich schuldig te hebben gevoeld over de situatie. Nu, na drie jaar samen te zijn, beweert het stel dat hun relatie gebaseerd is op echte liefde.

De dynamiek tussen Carrie en Randy is veranderd, hoewel ze nog steeds ‘zakgeld’ van hem ontvangt vanwege haar uitgavenpatroon. “Soms heb ik wat dingen nodig en dan betaalt Randy dat,” zegt ze.

Carrie besteedt het meeste geld aan kleding en exclusief ondergoed voor haar OnlyFans-account, waar ze nu een ander publiek vermaakt.

Scroll naar boven