WTF: Regisseur Chateau Meiland klapt uit de school en doet opmerkelijke onthulling!😱😲

Om onduidelijke reden is de regisseur van Chateau Meiland uit de school geklapt over de serie. De regisseur geeft in een interview toe dat Chateau Meiland voor het grootste gedeelte in scene is gezet.

Op zich is dit best opmerkelijk te noemen daar Sander van betten, de ex van Erica, dit ook al eerder beweerde. Waarom de regisseur dit verteld is niet duidelijk.

De regisseur heet Timon Moll zegt in het interview over de scene waarin Martien en Maxime in de auto Erica volgde om daarna te ontdekken dat ze afspraak op een parkeerplek had met Sander het volgende:

“Die scène hebben we van tevoren bedacht omdat Erica geheimzinnig over haar contact met hem deed. 

Ik zei tegen Erica: Je doet zo geheimzinnig. Is het niet logisch dat de familie denkt: we moeten haar achtervolgen en deze man van een afstand beoordelen?”

“We bedenken met z’n allen het verhaal, gebaseerd op wat de familie in het dagelijks leven meemaakt. Ik ben degene die de vragen stelt en tegen wie Martien, Erica, Maxime en Montana praten. (…)

Ik probeer dat wel op een vileine wijze te doen, en let daarbij goed op hun gezichten. Dan zeg ik: nou ja, je zegt dat nu wel. Maar volgens mij vind je dit of dat? En dan gaan ze los!”

De regisseur bevestigd dus dat hij en zijn team het verhaal bepalen en vertellen wat de Meilandjes gaan doen als de camera’s er zijn.

Over de auteur

Scroll naar boven