Donderwolken boven de familie Froger: René zit goed in de problemen!😮😲

Onlangs heeft de familie Froger afscheid moeten nemen van hun geliefde viervoeter, een groot verdriet. Naar verluidt hebben ze nog meer pech, dit vanwege financiële zorgen die zij zouden hebben.

De website Bekendeburen brengt namelijk het nieuws naar buiten dat het vermogen van de twee bedrijven van René Froger met maar liefst 1,1 miljoen euro is gedaald.

Door de p@ndemie heeft de zanger net zoals alle andere artiesten niet kunnen optreden en die daling zou het gevolg zijn.

Enige tijd geleden liet Natasja in een interview met de Story dat deze periode ook veel positieve dingen heeft gebracht, zoals meer tijd voor elkaar.

,,Voordat alles op slot ging, leefden we naar onze agenda’s en moesten we met een rood kruis aangeven op welke dag we samen konden zijn.”

,,Dat is ons de afgelopen twee jaar wel duidelijk geworden. We vonden het heerlijk om zoveel samen te zijn. En voor de komende jaren willen we dat dat zo blijft.”

Gelukkig hoeven we ons geen zorgen te maken over de familie Froger want het stel heeft nog genoeg centen om van te leven.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven