Vrouw Willibrord Frequin zet Gooise woning in de verkoop! Neem hier een kijkje🙏😯

Gesina Lodewijkxs, de vrouw van de overleden Willibrord Frequin, heeft het besloot genomen hun huis in het Gooise Laren te koop te zetten.

In deze woning heeft ze een aantal jaren samen met Willibrord gewoond, maar wellicht vindt ze de woning nu te groot voor haar alleen.

Willibrord en Gesina gaven elkaar het ja-woord in 2019 en woonden samen in Laren in een fijne eengezinswoning.

De woning kocht Frequin in 2003 voor 294.000 euro en hij liet er een hypotheek op vestigen van 330.000 euro, volgens website BekendeBuren.

Gesina heeft besloten dat ze wil vertrekken en dus heeft ze de knoop doorgehakt en het huis in de verkoop laten zetten.

De woning staat te koop voor een vraagprijs van 595.000 euro. Mocht ze dit ervoor krijgen dan houdt ze ruim 260.000 euro over aan de verkoop.

De eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van 132 vierkante meter en biedt voldoende ruimte voor een groot gezin.

Het huis telt maar liefst acht kamers, waaronder vier slaapkamers en één badkamer. Door de openslaande deuren loopt men zon de riante tuin in.

De open keuken zorgt voor veel ruimte en ligt en de badkamer voor voldoende ontspanning daar het een ligbad heeft.

Onlangs vertelde Gesina in weekblad Privé nog over de laatste weken van haar echtgenoot. ,,Geestelijk wilde hij maar wat graag blijven, maar het ging gewoon niet meer.

Met name de laatste zes weken van zijn leven waren erg zwaar voor hem. Willibrord had alles gegeven en het lichaam was op.”

Op 26 mei toen Gesina wakker werd naast Willibrord merkte ze iets vreemds op. ,,Ik zag dat hij er raar bij lag.

Ik had op dat moment nog niets door, maar toen ik om het bed heen naar zijn kant liep en hem opnieuw aankeek, zag ik dat hij was gaan hemelen. Gek genoeg schoot ik in de lach, dat die dondersteen dat geflikt had op Hemelvaartsdag.”

Scroll naar boven