Wilfred Genee kondigt afscheid aan: ‘Het houdt toch een keer op’

Wilfred Genee kondigt afscheid aan: ‘Het houdt toch een keer op’

In een recent gesprek met RTL Boulevard gaf Wilfred Genee, de 56-jarige presentator van Vandaag Inside, aan dat hij open staat voor een eventueel vroegtijdig einde van het programma.

“Dat zou ik ook goed vinden,” zei hij, waarmee hij aangaf dat hij vrede zou hebben met een mogelijke afsluiting van het programma.

Genee keek terug op de twee weken vakantie die hij onlangs had, een periode die hemTijdens die tijd hield hij geen contact met zijn collega’s Johan Derksen en René van der Gijp.

Rene van der Gijp is zich kapot geschrokken: ‘Ik weet niet wat ik meemaakte’

Echter, hij merkte op dat Hélène Hendriks, door sommigen ‘de talkshowkoningin’ genoemd, het uitstekend deed in zijn afwezigheid.

Genee ziet Hendriks niet als een bedreiging voor zijn positie, gezien het succes van het programma: “Zolang wij scoren zoals wij hebben gedaan

Hoewel anderen vinden dat ze goed hebben gespeeld, ben ik het daar niet mee eens.

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

Genee zei over zijn toekomst bij Vandaag Inside: “Als het nu zou stoppen zou ik het ook goedvinden. Het houdt toch een keer op.”


Hij benadrukte dat zowel hijzelf, Derksen, die binnenkort 75 wordt, en Van der Gijp, die 62 is, al lang in het vak zitten en dat er een natuurlijk einde komt aan hun carrière.

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Genee heeft aangegeven dat het contract nog ongeveer anderhalf jaar loopt en zei: “Dan is het mooi geweest.” Het lijkt erop dat Genee en zijn collega’s het einde van hun tijd bij Vandaag Inside zien naderen.

Noa Vahle, bekend als voetbalverslaggeefster bij Veronica en dochter van Johan Derksen, heeft aangegeven dat ze niet snel zal overstappen naar een andere zender.

Linda de Mol heeft een opmerkelijke carrière opgebouwd, mede dankzij haar tijd bij Vandaag Inside.

Als redacteur begon ze haar loopbaan bij het programma en wist al snel indruk te maken op bekende figuren zoals Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Noa Vahle uit haar ongenoegen: Niet blij met het gebruik van deze termen!

In een gesprek met Voetbal International deelt ze haar visie op succes: “En het is heel simpel: je dwingt respect af door hard te werken. Dat moet je overal doen dus.”Ook bij hen.

Van je collegas moet je het maar hebben: Noa Vahle krijgt kritiek op haar verschijning!

Ik ben ook wel iemand die veel tijd steekt in haar voorbereiding. Daar zou ik nooit nat op gaan. Ze is ook dankbaar voor de begeleiding van collega’s zoals Genee en Hélène Hendriks.

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Aan Wilfred vraag ik ook weleens advies wat ik moet doen en dat geeft hij met alle liefde, en Met Hélène Hendriks spar ik ook heel veel. Die kan ik altijd“Soms vlak voordat ik live moet hebben ze het nog over hele ordinaire dingen. Dan denk ik: Niet nu!”

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

Een ander interessant aspect van haar verhaal is de interactie van Vahle met het VI-trio, vooral met Van der Gijp.

Rene van der Gijp is zich kapot geschrokken: ‘Ik weet niet wat ik meemaakte’

Ze deelt in Voetbal International een anekdote: “Rene had het bijvoorbeeld een keer over het stomen van je poes.”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

De scherpe humor van de heren lijkt Noa niet van haar stuk te brengen, ondanks dat de dynamiek achter de schermen vaak intenser is dan op televisie.

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Scroll naar boven