Volgers gaan los bij het zien van kiekjes van Monique: ‘Wat heb je met je gezicht gedaan’

Volgers gaan los bij het zien van kiekjes van Monique: ‘Wat heb je met je gezicht gedaan’

Op Instagram heeft Monique Westenberg recentelijk foto’s van zichzelf geplaatst, wat tot verrassende reacties van haar volgers heeft geleid.

Een van de opmerkingen onder haar recente post was “Wat heb je met je gezicht gedaan?”. De foto’s waren genomen tijdens een uitgesteld verjaardagsdiner, georganiseerd door haar vriendinnen.

Monique geeft haar mening over Gaza en krijgt daardoor zwaar kritiek op haar bordje

“Echt“Samen hebben we heerlijk gegeten en weer zo veel gelachen,” deelde Monique. Ze voegde eraan toe dat ze van plan was om weer normaal te gaan eten na enkele maanden van verwennerij.

Monique Westenberg is klaar met al het kritiek dat ze krijgt en bijt fel van zich af!

Ze stelde ook de vraag aan haar volgers of zij goede voornemens hadden, aangezien ze merkte dat haar broeken strakker zaten.

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden: Monique Westenberg ondergaat complete metamorfose!

Sommige volgers speculeerden dat Monique’sDe foto’s tonen een bewerkt gezicht, met opmerkingen als: “Waarom heb je je gezicht zo bewerkt? Je bent jezelf niet op de foto.”


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚚𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell)

Een aantal anderen geloofde echter dat de negatieve reacties voortkwamen uit jaloezie, met een volger die opmerkte: “Negatieve reacties zijn altijd gebaseerd op jaloezie!”

Volgers walgen van Monique Westenberg: ‘Er kijken jonge mensen mee’

Het liefdesleven van André Hazes junior en Monique Westenberg zorgt voor veel discussie in de media.

Plan Andre Hazes van tafel: Monique weigert huwelijksaanzoek!

De opeenvolgende relaties en breuken van André, inclusief zijn tijd met Bridget Maasland en zijn uiteindelijke terugkeer naar Monique, hebben veel ophef veroorzaakt.

Niet normaal wat een geld: Dit moet je betalen als André Hazes komt optreden op een feestje!

Meerdere keren heeft André Hazes Monique bedrogen, ondanks zijn reputatie van ontrouw. Desondanks hebben ze een manier gevonden om hun relatie voort te zetten.

Andre Hazes heeft zijn hart verloren en laten weten dat er gezinsuitbreiding is!

Een opmerkelijke regeling houdt in dat André op maandag bij Monique verblijft en op de volgende dag terugkeert naar zijn eigen huis. Zo gaat hun relatie verder.

Monique Westenberg is klaar met al het kritiek dat ze krijgt en bijt fel van zich af!

“Onze liefde gaat wel heel diep. Ik had begrepen als zij had gezegd: ‘Tot hier en niet verder, dit was het’,” zegt André in zijn documentaire over Monique’s vergevingsgezindheid.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

Echter, hij erkent dat hij niet dezelfde tolerantie zou hebben als de rollen omgekeerd waren. André geeft toe dat hij erg jaloers is en soortgelijk gedrag van Monique niet zou kunnen verdragen.

Andre Hazes krijgt commentaar en wordt uitgelachen: Dit ziet er echt niet uit!

“Ik ben heel jaloers, van aard zeg maar. Er is een tijd geweest dat we uit elkaar waren en dat Monique appcontact had met iemand.”

Nederlanders halen hard uit naar Andre Hazes: Daar zitten wij allemaal nou NIET op te wachten

“Daar mocht ik natuurlijk eigenlijk niks van vinden, maar het moment dat ik dat wist zakte echt de grond onder mijn voeten vandaan. Dus als het andersom was geweest… Nee, ik had dat niet kunnen verkroppen, denk ik, nee.”

 

Vader Monique Westenberg niet blij met divagedrag dochter: ‘hij herkent je niet meer’

Vrienden van André uiten hun verbazing over zijn vermogen om ondanks zijn gedragingen de relatie te onderhouden. Deze situatie heeft hier toe geleid.

Andre Hazes doet opvallende uitspraak: ‘bij mij zit dat gewoon wat anders in mekaar’

“In mijn vriendenkring… Die noemen mijn relatie ‘Champions League’, hoe ik het voor elkaar heb…” Terwijl André niet langer bij zijn eigen zoon woont. Het blijft een complex en gelaagd verhaal.

Scroll naar boven