Groot drama voor Monique Westenberg en familie: ‘Ging dus even niet lekker’😱😲

Eind februari maakte Monique Westenberg bekend dat ze haar hondjes had weggebracht naar hun tijdelijke oppas, dit omdat ze op vakantie zouden gaan.

Normaliter plaatst de blondine het ene na het andere kiekje op Instagram, echter was het de laatste dagen behoorlijk stil.

In haar Stories op instagram laat Monique weten waarom het zo stil was, ze waren namelijk allemaal ziek. ,,We konden hierdoor ook niet terugvliegen.”

Op Curaçao heeft Monique Westenberg heerlijk genoten van de stralende zon, de warme zee en het prachtige strand.

Haar volgers op Instagram werden de eerste dagen dan ook overspoeld met foto’s van haar en zoontje Dré, echter was het de afgelopen dagen ontzettend stil.

In haar Stories laat ze weten dat zij maar ook de rest van de familie behoorlijk ziek waren. ,,De hele familie was ziek. Overgeven, zwaar aan de diarree, aan twee kanten eruit. Het was echt drama.”

Iedereen was zo ziek dat terugvliegen naar Nederland zelfs geen optie was. ,,De dag dat we uiteindelijk zijn gaan vliegen,

helemaal volgestopt met medicatie zodat ik kon blijven zitten. Dat is gelukt, maar thuis aangekomen was het weer dramatisch.”

,,Dus vandaar. Ik zal jullie de aankomende dagen wel weer mee gaan nemen met van alles, maar het ging dus even niet lekker.”

Over de auteur

Scroll naar boven