Wendy van Dijk krijgt lelijke sneer van deze blondine: ‘Ik ben geen fan, nee’

Wendy van Dijk krijgt lelijke sneer van deze blondine: ‘Ik ben geen fan, nee’

Wendy van Dijk maakt in 2024 haar terugkeer op televisie, waardoor ze mogelijk onderwerp wordt van kritiek door Angela de Jong, bekend om haar scherpe columns.

“Ik ben geen fan, nee,” zegt Angela over Wendy. Er wordt gesproken over een eventuele nieuwe humorshow op SBS 6 voor Van Dijk, waarbij het concept van een programma zoals Ushi & Van Dijk lijkt uitgesloten.

Het zou kunnen gaan om een show in de trantWendy’s kans op candid camera wordt gezien als een laatste poging, ondanks het risico van kritiek van Angela de Jong.

De relatie tussen Angela en Wendy is al jaren gespannen, met een duidelijke wederzijdse antipathie. Een kritische column van Angela kan grote impact hebben op de perceptie van Wendy’s nieuwe show.

Angela deelt haar visie in het tijdschrift Weekend: “Ik weet niet hoelang haar contract nog loopt. Ik laat me graag verrassen door een waanzinnig programma.”

Ik heb geen fan van Wendy van Dijk,” zegt Angela de Jong. “Ik hou er niet van als mensen zichzelf niet zijn op televisie. Bij iemand als Wendy heb ik sterk het gevoel dat ze een rol speelt.”

Verbazing om Wendy van Dijk onder vakantiegangers: ‘assistente ging iedereen langs’
Wendy van Dijk staat stil bij groot verlies: ‘Elke dag ben je onderdeel van ons leven’😥🙏

Angela de Jong verkiest Caroline Tensen, maar is kritisch over Wendy van Dijk.

Zij is de koningin van de emo-tv met Het Spijt Me en ik heb grote bewondering voor Caroline Tensen. Sommige mensen verdienen gewoon een beter programma, zoals zij.

Extreem heftige periode voor Caroline Tensen: ‘Ik wilde er nooit over praten’

Daarnaast zei Angela: “Het woonprogramma Kopen of Slopen, wat een ratjetoe, laten presenteren door haar is niet passend. Ik vind dat ze een beter programma verdient.”

Caroline Tensen over meest afschuwelijke periode uit haar leven: ‘alleen maar huilen’

“Van alles wat we al een keer gezien hebben, vind ik beneden haar stand. Ik gun haar een echt goed programma.”

Caroline Tensen over meest afschuwelijke periode uit haar leven: ‘alleen maar huilen’
Scroll naar boven