Weduwe Willibrord haalt woning uit de verkoop: ‘Heel veel commentaar op die beslissing’😱😥

Gesina Lodewijkx moest nog niet zo heel erg lang geleden helaas definitief afscheid nemen van haar geliefde Willibrord Frequin.

Ze besloot de woning in de verkoop te zetten, echter heeft Gesina nu besloten toch in de woning te blijven en dus is hij weer uit de verkoop.

Gesina zette vrij snel na het 0verlijden van Willibrord de woning te koop voor een vraagprijs van 595.000 euro.

,,Je wilt niet weten hoeveel commentaar ik op die beslissing heb gekregen”, vertelt Gesina in weekblad Story.

,,Nu ben ik niet iemand die zich daar wat van aantrekt, maar het is ongelooflijk hoeveel mensen hun mening klaar hadden zonder dat ze aan mij vroegen hoe het zat.”

De weduwe laat weten dat zij die beslissing samen met Willibrord had gemaakt. ,,Ons huis is verouderd en er moet behoorlijk wat verbouwd worden. Ik wist niet of ik daar zoveel zin in zou hebben.

Daarbij had ik twee andere woningen gezien in dezelfde buurt, die helemaal naar mijn zin waren en waar ik zo in kon”, legt ze uit. ,,Ik sprak daar ook over met Willibrord. Hij vond het prima.”

Tegenwoordig is het wel zo dat de meeste mensen eerst een huis moeten verkopen alvorens zij een andere woning kunnen kopen.

,,Daarom zette ik het te koop. Ik viste bij twee andere huizen, in deze gekke huizenmarkt, alleen achter het net.

Vervolgens ben ik verder gaan kijken. Maar aan de huizen die ik echt interessant vond, moest ook het een en ander worden opgeknapt.”

Gesina heeft daarom de keuze gemaakt om in de woning van Willibrord te blijven wonen en het optrekje te gaan opknappen.

,,Hier zijn Willibrord en ik zo gelukkig geweest. Het is echt ons huis en dat blijft het, ook al ga ik het net even iets anders inrichten dan dat hij mooi had gevonden. Ik weet zeker dat hij glimlachend zijn duim zou opsteken.”

Over de auteur

Scroll naar boven