Waylon klapt uit de school en breekt in tranen uit: ‘dat neem ik mezelf kwalijk’😥😲

In de talkshow van Beau op RTL 4 was zanger Waylon te gast en Beau besloot hem flink aan de tand te voelen over het hele gebeuren rondom The Voice.

Al vrij snel brak Waylon en rolden de tranen over zijn wangen. De zanger neemt het zichzelf kwalijk dat hij niets in de gaten heeft gehad.

Opmerkelijk was, dat Waylon vertelde dat hij na de opnames helemaal geen contact meer heeft had met zijn mede coaches uit The Voice.

Waylon zei er het volgende over: ,,Pfff, Jezus. Ja, er is nogal wat gebeurd. Weet je, ik loop daar zes jaar rond.

En ik heb nooit iets gezien en nooit iets gemerkt, en dat neem ik mezelf bijna kwalijk. Misschien betekent dat ook wel dat ik een naïeve zak ben.”

 ,,Er zijn ook mensen uit mijn teams waarmee dingen zijn gebeurd en blijkbaar ben ik niet in staat geweest om die mensen een veilige plek te geven. En dat neem ik mezelf wel kwalijk.’”

 ,,Ik ben niet schuldig… maar op het moment dat zoiets gebeurt, voel je je wel schuldig”. ,,Iedereen heeft een machtspositie.

Van de visagist tot de persoon die jou de koffie komt brengen tot de muzikaal leider. Iedereen. En daar heb je een verantwoordelijkheid, weet je.

En heb je met je poten ten alle tijden af te blijven van iedereen. Wij vragen ons af hoe mensen nu terugkijken op deze woorden?

Over de auteur

Scroll naar boven