Hartverscheurend: Wanhopige vader hoopt verschil te maken en deelt foto van zijn overleden vrouw en baby 😥🙏

Video vind je onderaan het artikel. Zach Kincaid is zijn zwangere vrouw en ongeboren kind verloren in een auto-ongeluk toen een dronken bestuurder hen aanreed. Zach probeert nu de wetten op alcohol en autorijden te verstrengen.

Een aantal jaar geleden reed zijn 29-jarige, zwangere echtgenote naar huis van haar werk. Krystil was op dat moment acht maanden zwanger.

Via de luidspreker was zij tijdens de rit aan het bellen met Zach, ze wilde hem laten weten dat ze onderweg naar huis was.

Een BMW kwam op dat moment met volle snelheid aangereden en ramde via de rechterkant de wagen van Krystel. Het gevolg was een zeer grote brand. De bestuurder van de BMW was een 29 jarige gozer met teveel drank op.

De ongeboren baby van Krystel en Zach was op slag d0od. Krystel werd uit het brandende autowrak gehaald en met zware verwond!ngen naar het ziekenhuis gebracht.

Haar situatie zag er niet goed uit, met behulp van een ademhalingsmachine werd zij in leven gehouden. Zach maakt terwijl hij naast zij vrouw in het ziekenhuis zit een filmpje en zegt: “Kijk, dit is wat dronken rijden met me heeft gedaan.”

Krystel over leed uiteindelijk aan haar verwond!ngen, Zach was zijn vrouw en hun dochtertje verloren. Zach besloot foto’s te delen op social media van zijn overleden vrouw en kindje in de hoop een verschil te kunnen maken.

“Een dronken chauffeur die 136 kilometer per uur reed in een straat waar de toegelaten snelheid 90 is, heeft mijn familie verwoest. De maximumstraf voor het doden van mijn vrouw en dochter is tien jaar,” schreef Zach.

Rechtssysteem

Het rechtssysteem gaat er vanuit dat het een ongeluk was en dus is de maximumstraf 10 jaar. Deze wanhopige vader strijdt nu voor strengere straffen tegen dronken autorijden.

“Deze rotzak zal zelfmedelijden hebben en nooit leren om verantwoordelijkheid te nemen. Het feit dat dat hij slechts 5 jaar celstraf zal krijgen nadat hij mijn en mijn dochters heeft verwoest, maakt me kapot,” schrijft Zach.

“Het is walgelijk dat politici en beleidsmakers meer geven om hun politieke positie en eigenbelang dan om de levens en veiligheid van de mensen in onze maatschappij. Eis verandering, voor jouw familie hetzelfde overkomt,” schrijft de vader.

Ter nagedachtenis van zijn vrouw en om anderen ertoe aan te zetten om te strijden voor strengere straffen tegen rijden onder invloed, heeft Zach een inzamelactie opgericht.

Scroll naar boven