Dringende waarschuwing: Dit kan er gebeuren als je goedkope telefoonopladers gebruikt!😱😲

Er is een serieuze waarschuwing afgegeven nadat een tiener om het leven was gekomen door een elektrische shock. Dit gebeurde nadat ze op haar telefoon in slaap was gevallen.

De tiener in kwestie zou de 17-jarige Khorn Srey Pov zijn. Voordat de tiener een douche nam had ze haar telefoon met zaklamp aan in de oplader had gestopt.

Eenmaal uit de douche zou ze direct haar bed ingedoken zijn en liggend op de telefoon in slaap gevallen zijn.

Nadat ze in slaap gevallen was, sloeg het noodlot toe. Het jonge meisje werd naar verluidt geëlektr0cuteerd en kwam als gevolg te overl!jden.

Dit is helaas niet de eerste keer dat iemand door een soortgelijk ongeval om het leven kwam. In 2013 onderzocht Apple een soortgelijke situatie.

Een Chinese vrouw zou naar verluidt geëlektr0cuteerd zijn nadat ze een oproep op haar iPhone had beantwoord terwijl deze aan het opladen was.

En zijn helaas nog meerdere voorbeelden te zinden en experts geven aan wat de oorzaak is van deze verschrikkelijke drama’s.

De kans op zo’n verschrikkelijk drama door een oplader is weliswaar klein, echter neemt deze wel toe als men een niet originele oplader gebruikt.

Het is dan ook zeer raadzaam om ten alle tijden een originele oplader te gebruiken die geschikt is voor jouw toestel.

Kortom haal geen goedkope opladers van een aantal euro. In onderstaande video kun je zien wat er kan gebeuren als je een goedkope oplader koopt.

Over de auteur

Scroll naar boven