Man laat zich transformeren naar vrouwelijke draak: Maak kennis met Eva Medusa!

Man laat zich transformeren naar vrouwelijke draak: Maak kennis met Eva Medusa!

In de hedendaagse wereld is er steeds meer ruimte voor de expressie van persoonlijke identiteit, toch zijn er nog steeds mensen die niet volledig zichzelf voelen.

Hierdoor kunnen ze het gevoel hebben dat ze eigenlijk een totaal ander persoon zijn dan hun fysieke verschijning suggereert. Gelukkig zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden om een lichaam te creëren waarin mensen zich wel thuis voelen.

Vroeger werden de termen ‘ombouwen’ en ‘verbouwen’ voornamelijk gebruikt,Vastgoed was voorheen waar deze beelden aan werden gekoppeld, maar nu worden ze steeds vaker geassocieerd met de LHBTQ+ gemeenschap.


De leden van deze gemeenschap hebben door hun inzet en aandacht het onderwerp prominenter gemaakt, hoewel zij altijd aanwezig waren.


Er is nu meer openheid en acceptatie met betrekking tot deze gevoelens, wat heeft geleid tot een grotere erkenning van mensen die zich zelfs niet als een bepaald geslacht identificeren.


We hebben onlangs opmerkelijke gevallen gezien, waaronder iemand die zichzelf identificeerde als huiskat en een ander persoon, genaamd Toco, die €15.000 uitgaf om op een hond te lijken.


Dankzij de vooruitgang in de medische wetenschap kunnen mensen zichzelf op manieren transformeren die voorheen ondenkbaar waren.Een interessant voorbeeld betreft een vrouw die zich identificeerde als een donkere vrouw in plaats van een blanke vrouw, en daarom haar huidskleur liet aanpassen.


Een ander opmerkelijk geval is Richard Hernandez, die zich identificeerde als een vrouwelijke draak in plaats van als man.

Met een kostenplaatje van €60.000 onderging hij een complete transformatie, eerst naar vrouw en vervolgens naar zijn gewenste draakachtige verschijning.

“`html


Eva Tiamat Medusa heeft haar oren laten verwijderen en haar tong laten splitten om zo op een draak te lijken, aangezien draken, als reptielen, ook een gespleten tong hebben.


Bovendien heeft ze 18 ‘schubben’ onder haar huid laten implementeren om een meer drakenachtige textuur te krijgen. Haar transformatie werd aangevuld met honderden tatoeages.


Ze is nu bekend als Eva Tiamat Medusa.
“`De verhalen van de vrouwelijke draak weerspiegelen de ongelooflijke lengtes waartoe mensen gaan om hun ware zelf te laten zien.

Scroll naar boven