Vrouw schrikt zich kapot van inhoud telefoon partner: ‘Het doet me zoveel pijn’

janee 1

De 40-jarige Jane is ontroostbaar nadat ze in de telefoon van haar partner aan het scrollen was. Ze kwam berichten tegen waarin haar man vreselijk over haar sprak.

Vrouw schrikt zich kapot van inhoud telefoon partner: ‘Het doet me zoveel pijn’

Jane Lewis uit New Jersey, mocht met toestemming in de telefoon van haar man kijken, wat ze daar las maakte haar van slag. De berichtjes die haar man naar zijn maat stuurde waren verschrikkelijk.

Jane vertelt aan Kennedy News: ”Ik scrollde door zijn berichten om te zien met wie hij in gesprek was. Toen zag ik een gesprek tussen hem en zijn beste vriend.”

”Ik weet dat ze elkaar niet zo vaak berichten sturen, dus ik hoefde niet lang te scrollen. Maar toen ik zag wat hij stuurde en hoe hij mij omschreef, schrok ik ontzettend.”

”Ik zag een bericht van toen we net samen waren. Hij schreef aan zijn beste vriend dat hij me gebruikte voor het geld, dat ik een ‘lelijke stinksnol’ was waarmee hij niet naar bed wilde.”

”Maar hij ging nog veel verder. Hij noemde me een goedekope h*er die wanhopig was en dat ik hem al had gevraagd in te trekken zonder dat hij me gen*ukt had.”

”Ook liet hij zijn vriend weten dat hij ‘meerdere vrouwen’ had die veel knapper zijn dan ik.” In de volgende berichten schreef hij vervolgens een heel ‘actieplan’.”

I found old texts on my husband’s phone — he called me ‘ugly’ https://t.co/vgBlxnfWMY pic.twitter.com/v23IxT8FnI

— New York Post (@nypost) July 10, 2023

”Dat ging over hoe hij me een tijdje zou gebruiken om me daarna te dumpen. Dat zou hij doen om mij gelukkig te maken”, aldus Jane.

Jane is al zes jaar samen met haar man (35) en is moeder van drie kinderen. Ze besloot hem te confronteren met hetgeen ze gelezen had.

Haar man gaf aan dat hij zich ontzettend schaamt en heeft zijn spijt betuigd. ”Hij was heel verdrietig en heeft zijn excuses aangeboden.

Hij gooide het op een negatief zelfbeeld, en heeft me gevraagd hem de tijd te geven om aan zichzelf te werken. Maar ik weet het niet.”

”Dit schrijf je niet zomaar, en zeker niet herhaaldelijk. Ik weet niet of ik verder kan. Het heeft me veel verdriet gedaan. Als hij me een vraagt stelt, antwoord ik met: ‘Ik ben niet dom, wel lelijk.”

”Als iemand zulke dingen over je schrijft, gaat dat in je hoofd zitten. Mijn zelfvertrouwen is helemaal weg en dat niet alleen. Ik twijfel ook over ons huwelijk.”

”Als ik dit eerder had gelezen, was ik nooit met hem getrouwd. Ik weet echt niet hoe ik hiermee verder moet gaan. Het doet me zoveel pijn.”

Scroll naar boven