Vermeende minnares Simon Keizer klapt uit de school: ‘Nick was net zo’😲😱

Enige tijd geleden kwamen diverse juicekanalen met het verhaal dat Simon Keizer heel wat affaires heeft gehad.

Onlangs deden maar liefst zeven minnaressen een boekje open over Simon Keizer, echter is er nóg een minnares uit de school geklapt…

Juicechannel meldde destijds: ,,Dit zijn dames die de afgelopen jaren en sommigen nu nog steeds contact en seks met hem hebben.”

Deze dames gaven aan dat zij de zanger hadden leren kennen via een camsite, naar verluidt was Simon hier veel op te vinden.

,,Hij zit daar regelmatig op en probeert via daar verder in contact te komen met dames. Een dame geeft aan dat zij hem hier al jaren geleden op heeft gespot en een andere dame vertelt dat dit bij haar nog recentelijk was.”

De zangers hebben afgelopen week officieel bekend gemaakt dat ze stoppen als muzikaal duo en nu blijkt het balletje nog verder te gaan rollen.

Op social media wordt er volop gesproken over Simon en zijn affaires en zo ook onder een video van de uitzending van Jinek waar de mannen te gast waren.

,,Ik kan het weten”, plaatst een vrouw onder de video. Een ander vraagt of ze daarmee bedoelt iets met de zanger te hebben gehad.

,,Jup”, bevestigt de vrouw. ,,Ik had nergens rekening mee te houden dus vond het prima. Is overigens al iets van 8 jaar geleden.”

Deze vrouw laat ook iets los Nick. Hij zou in die periode ook dol geweest zijn op vrouwelijke aandacht. ,,Nick was tot 10 jaar terug wel net zo.”

Scroll naar boven