Heftig: Marga Bult krijgt de ene na de andere zware klap tijdens haar vakantie.😥🙏

De 66-jarige Marga Bult heeft een aantal zware en verdrietige weken achter de rug. Terwijl ze in Spanje genoot van een vakantie, kreeg ze het ene slechte nieuws naar het andere te horen.

Marga dacht heerlijk te kunnen genieten van een welverdiende vakantie maar helaas verliep alles anders dan ze van te voren gedacht had.

Tijdens haar verblijf in Spanje kreeg Marga te horen dat haar beste vriendin was 0verleden. ‘Het is heel verdrietig,’ vertelt Marga aan Story.

‘We kennen elkaar vanaf ons zeventiende, deden dezelfde op-leiding. Zij ging naar verpleging verloskunde, ik koos uiteindelijk voor het zingen. Maar we bleven beste vriendinnen.

Onze kinderen groeiden ook samen op. Vorig jaar, een maand na het 0verlijden van mijn ex-man Jan, kreeg ze te horen dat ze longk*nker had. De artsen konden niets meer voor haar doen.’

Bult kreeg een app tijdens haar vakantie in Spanje. ‘O leuk, dacht ik toen ik haar naam op mijn telefoon zag.

Maar het was een van haar kinderen die schreef dat ze was 0verleden. Ik heb meteen het vliegtuig naar Nederland gepakt.

Het is zo oneerlijk, ze was net zo oud als ik. Uit mijn jeugd had ik drie hartsvriendinnen en inmiddels zijn ze allemaal overleden.

Dat zet je wel aan het nadenken.’ Het verdriet om haar vriendin is groot en Marga heeft ook nog grote zorgen om haar negentigjarige moeder.

Scroll naar boven