Vreemdganger Charly Luske: Er zijn honderden collega’s waarvan ik weet dat ze vreemdgaan😱😫

In het programma Koffietijd was dinsdagochtend Charly Luske te gast. Luske kreeg pittige vragen die allemaal te maken hadden over zijn escapades met andere vrouwen.

Dennis Schouten en Jan Roos onthulde onlangs bizarre chatgesprekken en spraakberichten waarin de 43-jarige Charly Luske een 20-jarig meisje het bed in probeerde te krijgen.

Showbizzkoningin Yvonne Coldeweijer kwam daarna ook nog eens met het bericht dat Luske een notoire vreemdganger is.

Charly is zelf getrouwd met de 55-jarige actrice Tanja Jess. Tanja kennen de meeste mensen van haar rol als Bowien in GTST.

Het bericht van de mannen van Roddelpraat kwam als een shock binnen bij Tanja. Charly had het haar opgebiecht net voordat Dennis en Jan Roos het grote nieuws onthulde.

In Koffietijd wilde hij er niet heel veel over zeggen, alleen dat hij en zijn vrouw dit intern gaan oplossen. Wel kwam hij nog met een bizarre onthulling.

Hij vertelde dat hij honderden collega’s kent in het bn’ers wereldje die vreemdgaan en dat er binnenkort vast weer nieuwe onthullingen komen.

Er zijn ook honderden collega’s waar ik het van weet en waarvan het niet op straat ligt, maar met die kanalen nu waarschijnlijk binnenkort wel.

Dus ja, dat is gewoon de tijd waar we in leven. Maar ik vind: het gaat in principe niemand iets aan, maar het is iets interns en we werken eraan.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven