Bas Smit keihard op zijn vingers getikt: ‘die jouw vreemdgaan gedrag accepteert’😲😱

Op Instagram heeft een volger Bas Smit aangesproken op zijn gedrag. Bas mag volgens de volger van geluk spreken dat hij Nicolette als partner heeft.

Zangeres Emma Heesters liet gisteren op haar Instagram-account aan haar volgers weten dat zij en Wesley hoedt een einde hebben gemaakt aan hun relatie.

Het nieuws van Emma komt niet bepaald als een verassing, al maanden gaan er verhalen door de wandelgangen over Wesley die vreemd zou gaan.

Onder het bericht van de zangeres stromen de lieve reacties binnen. Bas Smit wil haar een hart onder de riem steken en plaats een verdrietige emotiocon.

Bas kreeg al snel van een volger een reactie. ,,Jij hebt wel echt geluk met Nicolette, die jouw vreemdgaan gedrag accepteert.”

Het moge duidelijk zijn dat Bas niet blij was met deze opmerking want hij verwijderde zijn reactie waardoor de reactie van de volger automatisch ook verdwijnt.

,,Vreemd dat Bas Smit zijn reactie heeft verwijderd”, vindt juicekanaal Realityfbi. Het is niet bekend of Bas zijn Nicolette ooit heeft bedrogen.

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer laat weten dat zij heel veel vragen krijgt met de vraag of zij weet of Bas ontrouw is. Coldeweijer geeft aan geen concreet bewijs te hebben.

,,Ik krijg toch zó vaak vragen in mijn dm over Bas Smit…”, schreef ze enige tijd geleden op Instagram. ,,Ik zeg je eerlijk: als ik een concreet verhaal heb over iemand, een onderbouwd iets, bewijs…

Het hoeft niet altijd bewijs te zijn, maar het moet op z’n minst een anekdote zijn. Als ik dat niet heb kan ik niet gaan posten: ‘Bas Smit gaat vreemd’, zonder dat ik iets weet.”

Scroll naar boven