Insider komt met vreemde onthulling over Poetin: Dit kan toch niet waar zijn?😱😲

Een insider onthult aan Daily Mail dat Poetin mogelijk noodgedwongen de controle over de o0rlog in Oekraïne moet overdragen vanwege een operatie.

Er gaan veel verhalen door de wandelgangen, zo zou hij onder andere lijden aan de ziekte van Parkinson en misschien [email protected] hebben.

Een insider van het Kremlin vertelt dat Poetin een operatie moet ondergaan. “Poetin wordt aangeraden een operatie te ondergaan, waarvan de datum wordt besproken.

Er lijkt geen bijzondere urgentie te zijn, maar uitstel kan ook niet. De problemen die tijdens zijn laatste onderzoek zijn vastgesteld, houden verband met deze ziekte.”

Volgens deze insider heeft de president van Rusland [email protected] en heeft hij een team van topartsen om zich heen.

De president zou dus als de operatie doorgaat, enkele dagen niets kunnen doen. De macht zou hij dan dus tijdelijk moeten overdragen.

“Dus terwijl Poetin de operatie heeft en herstelt, waarschijnlijk twee of drie dagen, gaat de feitelijke controle over het land over op Nikolai Patrushev.”

Officieel gezien zou volgens de grondwet de macht eigenlijk moeten worden overgedragen aan de premier Mikhail Mishustin.

“Maar Poetin beschouwt Patrushev als bijna de enige echt vertrouwde persoon en vriend in het machtssysteem.”

Scroll naar boven