Wederom gedonder bij Samantha de Jong? ‘De deur eruit gebeukt’😱😲

De afgelopen periode leek het weer redelijk goed te gaan met Samantha de Jong, beter bekend als Barbie.

Maar zoals het er nu uit ziet, is dat maar van korte duur geweest. ,,De politie heeft de deur van Barbie eruit gebeukt.”

Als we de geruchten mogen geloven gaat het wederom niet goed met Samantha. Een bron meldt aan RealityFbi: ,,Politie heeft de deur van Barbie eruit gebeukt.”

Een aantal volgers van Barbie viel het op dat het al dagen stil is op haar Instagram-account, dit terwijl ze normaliter dagelijks berichten plaatst.

De zorgen van haar volgers zijn nog niet uitgesproken of de p0litie heeft al een kijkje genomen bij de woning van de blondine.

De deur van haar woning werd niet open gedaan en dus besloot de p0litie de voordeur van haar woning in te beuken.

Een bron laat weten dat ze een machtiging op zak hadden voor het binnentreden van de woning als er niet opengedaan zou worden.

Op dit ogenblik is het nog niet duidelijk wat er gaande is en waarom ze met man en macht de woning in zijn gegaan.

De kans is natuurlijk extreem groot dat het wederom foute boel is, wellicht heeft de inval iets te maken met haar vriendje.

Een aantal maanden geleden was het ook al foute boel, toen werd haar geliefde hondje door drie mensen met kwade bedoelingen gestolen.

Gelukkig kon Samantha al vrij snel opgelucht ademhalen en haar geliefde viervoeter weer in haar armen sluiten.

,,Deze drie mensen zetten ook meisjes gedwongen in de prostitut!e, ik was daar ook het geval van”, zo schreef Samantha destijds op Instagram. ,,Ik heb een pistool tegen mijn hoofd aan gekregen.”

Over de auteur

Scroll naar boven