Vrouw trots op haar volle baard: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

Vrouw trots op haar volle baard: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

In de nieuwste aflevering van het TLC-programma “Love Don’t Judge” geven Coral en Illias een intieme inkijk in hun unieke relatie. Het programma staat bekend om het in beeld brengen van liefdesrelaties die afwijken van traditionele normen.

Automatische concepten

Coral, bij geboorte geclassificeerd als vrouw, identificeert zich nu als non-binair. Deze keuze toont aan dat er meer mogelijkheden zijn dan enkel man-zijn.

Het pad naar zelfacceptatie voor Coral begon in haar jeugd, toen ze al op negenjarige leeftijd een lange zwarte haar op haar kin ontdekte, een teken van hirsutisme, wat wijst op een verhoogde concentratie van mannelijke hormonen in het lichaam.

Dit heeft echter nooit een groot probleem gevormd voor Coral, die jarenlang haar baardharen heeft verwijderd, vaak met behulp van producten zoals Gillette Mach 3 voor een gladde huid.

“`


Coral’s verhaal nam een wending toen ze online de liefde van haar leven ontmoette: Illias. Illias, geboren als vrouw maar nu een man, waardeerde Corals natuurlijke baardgroei enorm.


Openhartig over zijn gevoelens zei Illias: “Het is toch iets wat haar lichaam op natuurlijke wijze doet.”


Geïnspireerd door Illias’ acceptatie en liefde,

“`In maart 2022 besloot Coral te stoppen met scheren en haar baard natuurlijk te laten groeien, wat Illias duidelijk charmeert.

Haar bewonderaar Illias uit zijn waardering door te zeggen:  “Mijn vriendje wordt er heel erg opgewonden van om met zijn vingers en tong door mijn baard te gaan. Hij bewondert mijn gezichtsmatje.”

Deze aflevering van “Love Don’t Judge” benadrukt de diversiteit en schoonheid van liefde in al haar vormen, terwijl het tegelijkertijd de kijkers uitnodigt om de traditionele opvattingen over relaties en schoonheid te heroverwegen.

Scroll naar boven