Is dit de nieuwe aanwinst van volkszanger André Hazes: ‘Blond tenger meisje’😫🤔

Zoals het er nu even uit ziet lijkt het liefdesleven van volkszangers André Hazes op een laag pitje te staan. Al tijden horen we niets van hem of iets over een nieuwe liefde.

Onlangs konden we via het Instagram-account van Monique Westenberg zien dat de zanger volop genoot van een vakantie in Thailand.

Monique en zoonlief waren ook mee, echter liet een insider weten dat Monique alleen maar mee was omdat de zanger een fijne vakantie voor zijn zoontje wilde.

De geruchten over een verzoening tussen Hazes en Monique blijven door de wandelgangen gaan en volgens Yvonne Coldeweijer zou er zelfs een bruiloft aan komen.

Coldeweijer destijds: “Maar ook is het dus echt waar dat zij voor het einde van dit jaar nog gaan trouwen. Ze hebben bedacht: we gaan commerciële tv maken in aanloop tot de wedding.

Velen denken dat er in de documentaire over de volkszanger een verzoening te zien zal zijn, echter was het afscheid tussen Hazes en Monique na de vakantie in Thailand koeltjes.

Bij de VIP-uitgang op Schiphol stond fotograaf Edwin Smulders het stel op te wachten bij terugkomst en hij vertelde dat het een koel afscheid was.

Momenteel gaan er weer nieuwe geruchten door de wandelgangen over André Hazes met een blonde dame.

Volgens diverse berichten is de zanger namelijk gespot met een blond meisje. Zal dit dezelfde dame zijn na zijn relatie met Sarah van Soelen. Destijds verscheen onderstaand bericht online.

Over de auteur

Scroll naar boven