Voice-kandidate haalt uit naar Waylon: ‘Absoluut geen man van zijn woord’😱😲

The Voice of Holland-kandidate Senja Sargeant werd vorig jaar februari door haar coach Waylon weggestuurd.

Voor haar was dat een grote shock, dit omdat hij juist vond dat ze veel talent had en haar een aantal beloftes had gedaan.

Waylon beloofde haar namelijk om samen een plaat op te nemen en hij zou de Canadese zangeres helpen met het krijgen van een werkvergunning.

In de laatste ronde voor de liveshows werd Senja naar huis gestuurd door Waylon. Niemand begreep iets van deze actie.

Er waren behoorlijk veel kijkers boos en Waylon besloot een statement te plaatsen op zijn Instagram-account.

,,Misschien heb ik keuzes gemaakt die sommige mensen niet begrijpen”, schreef hij. ,,Senja zit achter het stuur en weet waar ze moet zijn.

Dat heb ik goed gezien en gelukkig heb ik een aantal keer per week contact met haar en zijn we bezig om een plaat te maken… Ze schrijft geweldige liedjes!”

Er is inmiddels al anderhalf jaar verstreken en van samen een plaat maken is geen sprake. Zonder de hulp van Waylon brengt Senja nu over een aantal weken wat nummers uit.

,,Toen hij liet weten dat hij liever een samenwerking met mij aan zou willen gaan in plaats van verdere deelname aan de liveshows, werd er achter de schermen door de reactie gezegd dat het wel goed zat,

omdat Waylon een man van zijn woord is”, legt Senja uit in weekblad Party. ,,Inmiddels kan ik zeggen: dat is hij absoluut niet.”

Senja kreeg een dag nadat zij was weggestuurd uit het programma een bericht van Waylon. ,,Dat was het moment dat ik dacht: ‘Thank God, het is dus echt’. Ik ging er echt in geloven.

Ik begon hem zelfs te verdedigen op Instagram, omdat hij nog steeds shit over zich heen kreeg vanwege het wegsturen van mij.”

De relatie van Senja ging enkele weken later uit en dus moest zij opnieuw een werkvergunning aanvragen, dat ging helaas niet zo makkelijk.

Ze besloot Waylon een bericht te sturen want hij had haar de belofte gedaan om haar te helpen met een werkvergunning.

,,Want dan zou hij me kunnen helpen met een uitnodigingsbrief voor een visum. Hij antwoordde dat hij absoluut met me door wilde en dat hij me hier in Nederland zou houden.”

De zanger deed de belofte een producer voor haar te regelen en een platencontract. Via een Zoom-meeting spraken ze met elkaar in het bijzijn van de advocaat van Senja.

,,Daarna heb ik niks meer van hem gehoord. Hij antwoordde niet op mijn appjes en mails en hij beantwoordde mijn advocaat ook niet meer.”

De ex-kandidate is boos en teleurgesteld. ,,Ik denk dat Waylon een acteur is. Hij m!sbruikt, in mijn ogen, zijn machtspositie”, sneert ze.

,,Dat hij in februari dit jaar huilend op tv verscheen in een gesprek over het m!sbruikschandaal bij ‘The Voice’, is daar ook een voorbeeld van denk ik. Hij komt op mij over als iemand die niets geeft om een ander, maar vooral om zichzelf.”

Over de auteur

Scroll naar boven