Wat is er gebeurd met voetbalanalist Johan Derksen? Kijkers weten niet wat ze zien!😲😱

Het programma Vandaag Inside is na een vakantie van maar liefst twee maanden weer terug op de Nederlandse buis.

Uiteraard hebben de heren genoten van hun welverdiende vakantie. De73-jarige Johan Derksen koos ervoor om zijn vakantie nuttig te gebruiken.

Vele kijkers zaten massaal voor de buis en hen viel dan ook iets op, Johan Derksen heeft zichzelf namelijk een nieuwe look aangemeten.

Direct aan het begin van het programma laat presentator Wilfred Genee weten dat hij behoorlijk wat kijkers vragen heeft ontvangen die over het gebit van de voetbalanalist gaan.

“Heb jij je snor geknipt of nieuwe tanden? Er zijn allemaal mensen die willen weten of jij nieuwe tanden hebt.”

Johan geeft toe dat er inderdaad iets anders is aan zijn gebit. “Ik heb twee nieuwe kronen.” Collega Wilfred laat weten dat hij wel even moet wennen aan de look: “Ik heb hem nog nooit gezien met tanden.”

Johan besluit vervolgens een grapje te maken over zijn nieuwe tanden. “Ik zit al een paar weken met lange tanden te eten”, zo grapt hij.

Op Twitter wordt er ook volop gesproken over het gebit van Johan Derksen. Veel mensen plaatsen direct aan de start van de uitzending al de vraag of hij een nieuw gebit heeft.

Maandagavond werd de eerste aflevering van een nieuw seizoen Vandaag Inside bekeken door 783.000 mensen.

Vandaag Inside met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen bezorgt SBS6 daarmee een negende plek in de kijkcijfer top 25.

Over de auteur

Scroll naar boven