Verschrikkelijk: Man plundert rekening van zijn ouders en doen het ondenkbare!

Paar steelt geld van ouders voor luxe leven

Familievertrouwen wordt doorgaans als vanzelfsprekend beschouwd, omdat familieleden er normaal gesproken zijn in goede en slechte tijden.

Dit vertrouwen werd echter geschonden in een recente zaak in Engeland waarbij een echtpaar werd veroordeeld voor grootschalige verduistering van het geld van de ouders van de man.

Volgens een rapport in de Britse krant Mirror, beheerde de zoon de financiën van zijn ouders, beide behoorlijk op leeftijd.


Toen zijn bejaarde ouders niet meer in staat waren om hun bankzaken te beheren, vroegen ze hun zoon om hulp.


De zoon nam de verantwoordelijkheid op zich om ervoor te zorgen dat belangrijke uitgaven, zoals rekeningen, werden betaald.


Echter, in plaats van het geld op een verantwoorde manier te beheren, gaven de zoon en zijn vrouw het uit aan exorbitante luxe.


Er werd door het stel veel geld uitgegeven, waaronder £117.000 aan all-inclusive vakanties, dure hotels, voedsel, Chanel-handtassen en kostbare juwelen.


Tijdens hun veertiendaagse reis naar Jamaica en Cabo Verde genoot het echtpaar, renoveerde hun keuken en onderging de vrouw zelfs een tandheelkundige ingreep die £9.000 kostte.


Bovendien verkochten ze het huis van de ouders voor een veel lagere prijs dan gevraagd, waarbij de opbrengst rechtstreeksHet geld van de ouders eindigde uiteindelijk in hun eigen zakken.

Ze pronkten op sociale media met hun luxueuze levensstijl, maar er bleef uiteindelijk slechts een paar centen over van de rekeningen van de ouders.

Het echtpaar werd aangeklaagd en veroordeeld voor ernstige fraude, misbruik van positie en het witwassen van geld. Ze kregen een gevangenisstraf van zes jaar, zoals gemeld door de Mirror.

Sindsdien heeft dit verraad grote gevolgen gehad.

De bejaarde ouders hebben een enorme impact gehad op hun gezinsleven. Helaas is de moeder overleden en nu is de vader alleen achtergebleven.

Scroll naar boven