Nieuwe informatie over vermeende affaires: “Nicolleke op heterdaad betrapt met…”😲😱

Peter Gillis en Nicol zijn niet alleen van door Massa is Kassa wereldberoemd, ze verschijnen ook steeds vaker online met al hun fratsen.

In mei dit jaar is er een akkefietje geweest tussen Peter Gillis en zijn vriendin Nicol Kremers en dit gaat nog een staartje krijgen voor de miljonair.

Ook zien we regelmatig berichten op social media over de smerige bende op zijn vakantieparken, het regent namelijk klachten.

Maar er gaan ook verhalen door de wandelgangen over Nicol die haar Peter niet helemaal trouw zou zijn. De vriendin van Gillis zou het erg gezellig hebben met andere mannen.

Eerst ging het verhaal rond dat Nicol op een feestje gezoend zou hebben met een ander, het koppel heeft daar destijds op gereageerd. Was uiteraard niets aan de hand.

Tevens gaat er het gerucht dat Nicol vreemd gegaan zou zijn met een kandidaat van Big Brother, genaamd Leroy.

Zanger Ferry de Lits is ook al genoemd in een gerucht, echter blijft Peterke volhouden dat er niets van die verhalen klopt.

Ik snap ‘m helemaal niet meer, ik weet ook niet of ze in de gaten hebben dat wij er eigenlijk niets om geven. Volgens mij zouden ze dan heel snel stoppen met al die roddels.

Nu blijkt alleen dat roddelkoningin Yvonne Coldeweijer meer informatie in haar bezit heeft over Nicol en haar affaires.

Coldeweijer heeft het in een nieuwe post over verschillende bekende Nederlanders, waaronder Nicolleke. Ook Nicolette van Dam, Schimmelpenninck, Kaj Gorgels en Jessie Jazz het ontgelden. Hier meer:

Scroll naar boven