Peter Gillis krijgt het advies om al zijn bezittingen te verkopen: ‘Klaar is klaar’

Peter Gillis krijgt het advies om al zijn bezittingen te verkopen: ‘Klaar is klaar’

Peter Gillis heeft recent slecht nieuws ontvangen. Hij staat bekend als de eigenaar van diverse vakantieparken en uiteraard van de serie Massa is Kassa.


Zijn park Prinsenmeer moet per direct sluiten omdat hij niet is geslaagd voor de Bibob-toets, een evaluatie die beoordeelt of een onderneming mogelijk voor criminele activiteiten wordt gebruikt.

Video vanaf vakantiepark Prinsenmeer zorgt voor rillingen: Dit zet mensen aan het denken!

Deze ontwikkeling brengt aanzienlijke repercussions met zich mee voor zijn bedrijf, met de verplichting tot verkoop van zijn bezittingen als gevolg.Ook zouden zeven andere parken van Gillis in gevaar kunnen komen, wat voor hem een grote financiële tegenvaller zou betekenen.

Peter Gillis reageert op nieuw bizar gerucht: ‘dan is dat zeker niet aan de orde’

In deze moeilijke tijd biedt zijn vriendin Wendy steun: “Heel soms valt er even een stilte… Mijn lieve partner, een man die altijd maar doorvecht voor iedereen, zelfs met de spreekwoordelijke messen nog in zijn rug.”

Tortelduifjes Peter Gillis en Wendy van Hout onder vuur: ‘Triest, heel triest’

”Kijk ik vandaag in je mooie ogen en ik zie

De heersende emotie is ongeloof! Je bent een ongelooflijk sterk persoon en je weet altijd je rug recht te houden, wat me enorm trots maakt. Waar deuren sluiten, zullen er andere weer opengaan!”

Bizarre onthulling over relatie van Peter Gillis: ‘allemaal bedacht voor de serie’

Veel volgers leven mee met Peter en adviseren hem om zijn bezittingen te verkopen en te genieten van het leven, bijvoorbeeld in Spanje:

Bizarre transformatie Peter Gillis: Niet normaal hij is bijna onherkenbaar!

“Verkoop gewoon alles en ga leven als een “God in Frankrijk, maar dan in Spanje!” stelt een van de volgers voor. Er is nog een andere volger die suggereert:

Peter Gillis doet bizarre bekentenis: Wat heel veel mensen niet weten!

“Alles verkopen, inclusief het kasteel en het huis. Het is toch veel mooier om lekker op pad te gaan met een anonieme camper en te genieten van het leven. Want dit is zo geen leven, hoe groot, sterk, breed of lang je ook bent.”

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

“Je schouders kunnen heel wat dragen, maar we zijn geen”

“Robots en op een bepaald moment is het gewoon voorbij. Het is tijd om normaal te leven zonder pakken papier, advocaten, juristen, adviseurs. Nee, klaar is klaar!”

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Nu Peter 61 is, wordt een vervroegd pensioen als een realistische optie gezien. Met het sluiten van Prinsenmeer lijkt ook het einde van ‘Massa is Kassa’ in zicht te zijn.

Scroll naar boven