Verdrietige René Froger: ‘Mijn hart doet pijn, ik zal voor altijd van je houden’😥😌

Vorige week zondag stond zanger René Froger met een bericht op Instagram stil bij het overlIjden van zijn vriend Dominic Grant.

Eind 2020 overleed de Britse countryzanger. Dominic was de beste vriend van de Nederlandse zanger, die Grant op wat zijn verjaardag zou zijn geweest een beetje extra mist, schrijft Froger.

“Lieve Dominic, mis je elke dag. Nog meer op je verjaardag vandaag”, schrijft Froger bij een prachtige foto van zijn goede vriend Dominic.

Froger mist zijn maatje enorm, hij mist de lange gesprekken die zij samen voerden maar ook Grants muzikale talent en gevoel voor humor.

“Hoe vaak lagen we op de grond te lachen. Ik mis mijn soulmate heel erg. Mijn hart doet pijn, maar glimlacht ook als ik aan je denk. Ik zal voor altijd van je houden”, besluit Froger.

Een kleine twee jaar geleden overleed Grant op 71-jarige leeftijd aan de gevolgen van een verwijding van een slagader in zijn buik.

Dominic en zijn vrouw Julie vormde samen het wereldberoemde duo Grant & Forsyth. Velen mensen wisten hun liedjes mee te zingen.

Voordat zij een duo werden, maakten ze deel uit van de Britse popgroep Guys ‘n’ Dolls. Het echtpaar woonde jarenlang in Nederland.

Over de auteur

Scroll naar boven