Kelly Pfaff geeft update over gezondheid van haar moeder: ‘Ik ben verdrietig’🙏😢

Ook in Nederland was de Vlaamse realitysoap de Pfaffs een groot succes. Oud doel-man Jean-Marie Pfaff en zijn gezin werden jaren lang op de voet gevolgd door camera’s en zo kregen we een kijkje in hun dagelijks leven.

Moeder Carmen is ziek en Kelly Pfaff laat in het VTM-programma ‘Waarheid, Durven of Doen’, weten dat zij erg met haar moeder te doen heeft.

Carmen lijdt aan knobbelreuma en tevens heeft zij een ernstige vorm van osteoporose. Door de ziekte van moeder Carmen staat niet alleen het leven van echtgenoot Jean-Marie Pfaff, maar ook het leven van hun drie kinderen volledig op hun kop.

In het programma verteld Kelly onder andere dat haar moeder weldingen mag tillen, echter mag dat niet zwaarder wegen dan twee kilo.

Carmen kan gelukkig nog wel lopen maar ook dit gaat hard achteruit, zo is 100 meter wandelen al een pittige uitdaging.

Voor moeder Carmen is de zorg goed geregeld daar Kelly samen met haar zussen en vader, de mantelzorgers zijn voor Carmen.

“Ik ben blij dat ik iets terug kan doen. Ik zou het liever anders zien, maar ik doe het echt met heel veel liefde”, vertelt ze.

“Ik ben verdrietig voor mijn moeder, omdat ze de mentaliteit heeft van een twintiger, maar ze zit gevangen in het lijf van iemand van negentig.”

Scroll naar boven