Ontzettend vals optreden van Tino Martin: ‘de hele middag aan de zuip gezeten’😱😲

Afgelopen weekend stond zanger Tino Martin op het podium, echter was dit optreden behoorlijk teleurstellend voor zijn fans.

Volgens de verhalen zong de zanger zo vals als een kraai. Juicechannel laat weten dat de zanger voor het optreden de hele middag op het terras had gezeten aan de alcohol.

Tot op de dag van vandaag achtervolgt het optreden op Bevrijdingsdag de zanger nog steeds, dit daar hij toen ook behoorlijk vals zong.

Tino kreeg na dat optreden bakken met kritiek over zich heen. ,,Daar heb ik wel een deuk van opgelopen. Ik werd er heel erg onzeker van ook”, aldus de zanger destijds over het optreden.

Afgelopen weekend was het helaas weer zo ver, want als we de verhalen mogen geloven was zijn gezang niet om aan te horen.

,,Tino Martin had dit weekend een optreden maar heeft daarvoor de hele middag aan de zuip gezeten”, aldus Juicechannel op Instagram.

Online zijn er beelden opgedoken van het optreden en deze liegen er niet om. Tino staat niet stevig op zijn benen en zingt allesbehalve zuiver.

De zanger werd gevraagd om op te treden op een feestje van een koppel dat maar liefst 25 jaar was getrouwd.

,,Ze hebben 12.000 euro voor hem betaald. Het was echt een drama”, vertelt een bron aan het kanaal. ,,Na het feestje moest die ook meteen weg van zijn manager. Hij mocht geen foto’s maken.”

Aangeschoten op het podium staan is niet iets nieuws voor de zanger. Het is helaas niet de eerste keer dat Tino aangeschoten lijkt tijdens een optreden.

De zanger trad een aantal jaren geleden op bij een vestiging van Holland Casino. ,,Toen kwam hij ook al aangeschoten binnenlopen”, vertelt een andere bron aan Juicechannel.

Over de auteur

Scroll naar boven