De vakanties van Mark Rutte zien er altijd hetzelfde uit: ‘het is voorspelbaar’😲🤣

Elk jaar gaat Mark Rutte twee keer op vakantie. Het plannen van een vakantie en vakantietripjes is voor Mark niet nodig.

Hij gaat namelijk altijd naar hetzelfde hotel, dezelfde restaurants en dezelfde wandelingen. ,,We kunnen nog makkelijker de videobanden van het jaar ervoor afspelen”, vertelt goede vriend Koen Petersen.

In de zomervakantie gaat Mark altijd naar New York en in de winter geniet hij altijd van een winstersportvakantie.

Alleen op vakantie doet Mark niet, zijn goede kameraad Koen Petersen, gaat altijd met hem mee en laat nu weten hoe die vakanties eruitzien.

,,We zeggen altijd dat we nog makkelijker de videobanden van het jaar ervoor kunnen afspelen omdat we van die vaste ankerpunten hebben”, vertelt Petersen aan tafel bij Op1.

Wanneer ze op winstersport gaan, gaan ze altijd naar hetzelfde hotel en eten ze op dezelfde plek. ,,En het weer is altijd mooi. Dus wat dat betreft is het een voorspelbare week.”

Voor New York geldt precies hetzelfde. ,,We hebben een hotelletje in Chinatown en we wandelen dan door New York naar Columbia University, dat is een kilometer of tien daar vandaan.

Dan wandelen we met een bocht terug en dan hebben we 25 kilometer gewandeld. En op vaste plekken drinken we dan koffie en eten we iets.”

Je vraagt je af waarom ze altijd voor hetzelfde kiezen. ,,Omdat je weet wat je krijgt”, legt Petersen uit. ,,Het is leuk en je hoeft ook niet altijd na te denken.

Anders moet je weer in de toeristengids gaan kijken. Nu kunnen we het gewoon over interessantere dingen hebben dan de vraag waar je gaat eten.”

Scroll naar boven