Vakantiedrama voor gezin Dennis Weening en zijn vrouw: ‘Wat is dit toch verschrikkelijk’😱😢

Flinke tegenslag voor Dennis Weening en zijn vrouw Stella. In het ziekenhuis op Balie is Stella tijdens hun droomvakantie opgenomen met een hernia.

Op Instagram stelt een emotionele Dennis zijn volgers op de hoogte: “Lieve, knappe, sterke Stella. Al 3 jaar verheugen we ons op deze reis naar Bali.

Samen met onze lieve vrienden Vincent en Nicole gingen we we naar Indonesië waar ook je vader woont met gekke oma Tati.

Na een paar prachtige dagen kreeg je door een bergwandeling een verschrikkelijke hernia. Maar eentje die zo erg is dat je niet meer kon lopen of zitten en er zelfs de dokter en het ziekenhuis aan te pas moesten komen.

Hopelijk kunnen we dinsdag wel samen terugvliegen, maar wat is dit toch verschrikkelijk kut, want ik heb je nog nooit in zoveel pijn gezien.

Toch probeer je er het beste van te maken.. en daarom hou ik zoveel van je. Wat ben je toch ongelofelijk sterk. En deze reis doen we gewoon snel weer over. Respect voor jou schatje. To the moon and back.”

En Stella post: “Baali in Bali 😕met de ambulance naar het ziekenhuis. Nog een keer allerlei checks, vragen ingevuld ct scan gemaakt.

Je zag op de scan dat ergens tussen de wervels minder ruimte is en dat geeft de pijn door onder in de rug. Zoiets..

maar goed moet nog steeds maandag naar de neuroloog want deze dokter kon toch nog niet zeggen of ik nou mag vliegen.

Aangezien ik dan toch even moet zitten. Iedereen bedankt voor al jullie lieve berichtjes en adviezen 🙏🏻liefs uit het mooie Bali. 🌺 #klotehernia.”

Scroll naar boven