Groot drama voor Dave Roelvink: ‘sta ik met mijn hele teringzooi op straat’😱😥

Bijna overal is de zomervakantie begonnen. De familie Roelvink is op vakantie op Instagram kunnen we hun vakantie-activiteiten volgen.

Echter ging het gisteravond niet zoals gepland en kreeg de familie de ene tegenvaller na de andere tegenvaller.

Dave Roelvink laat weten dat het gigantisch fout ging aan de Costa del Sol en doet verslag in zijn Instagram Stories.

Dave is samen met zijn gezinnetje en vader Dries Roelvink en partner in Marbella. Het gezelschap geniet van een avondje gezelligheid, heerlijk drinken, dansen en eten.

Wanneer de groep besluit om terug te gaan naar hotel en bij de auto aan komen blijkt dat een van de banden lek is.

“Hoe krijg je het voor elkaar”, moppert pa Dries. ‘Hele avond als koning gezeten, staan we dan’, schrijft Dave onder zijn video. 

Dave kan er gelukkig om lachen en besluit weer terug te gaan naar de club tot de wegenwacht er is. Bij aankomst van de wegenwacht, staat er nog meer pech te wachten.

“Komt er een wegenwacht, zonder band! (…) Wat is dit voor zooitje, ouwe”, giert Dave het uit. De auto moet mee en dus moeten alle spullen uit de auto.

“Kijk dan, ik sta met mijn hele teringzooi op straat”, zegt hij over zijn inboedel bestaande uit een plastic kinderbadje, kinderzitje en kinderwagen van zijn baby Dean. 

Met de taxi gaat Dave terug naar het hotel en ook daar staat een tegenvaller op hem te wachten. “Komen we bij ons appartement aan, is het slot eruit gap. We kunnen niet naar binnen. Wat een zooitje.” 

Scroll naar boven