Noa Vahle openhartig over situatie moeder en Jeroen Rietbergen: ‘Tuurlijk ben ik boos’🙏😥(5 minuten lezen)

Noa Vahle openhartig over situatie moeder en Jeroen Rietbergen: ‘Tuurlijk ben ik boos’🙏😥(5 minuten lezen)

7 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

We kunnen wel stellen dat het op relatiegebied allemaal een beetje ingewikkeld is voor presentatrice Linda de Mol.

Dochter Noa Vahle weet ook niet hoe het zit en laat weten dat ze het belangrijk vindt dat haar moeder op zoek gaat naar de antwoorden.

Noa houdt van haar moeder en lijkt dan ook haar moeder te blijven steunen. Mocht haar moeder het weer willen proberen met Jeroen Rietbergen dan vindt ze dat prima.

“Volgens mij zit je in een constant conflict tussen heel erg boos zijn op iemand maar ook van iemand houden.

En dat heb ik ook wat hem betreft. Dus dat begrijp ik. Dus dat ze dat nu gaat uitzoeken, is helemaal oké”, vertelt Noa in het programma ‘Vandaag Inside’.

Weekblad Party schrijft dat Noa haar moeder zal blijven steunen maar dat ze zeker nog boos is op Jeroen Rietbergen.

“Tuurlijk ben ik boos en teleurgesteld en verdrietig. Maar je vergeet ook niet dat iemand ook gewoon een goed mens is en goede dingen voor mij heeft gedaan. En voor mijn broer en voor mijn moeder.”

Onlangs werden Linda de Mol en Jeroen Rietbergen samen gespot op een terras in Parijs. Vlak voordat hele gebeuren verdween dochter Noa Vahle plots van Instagram.

Juicekanaal Realityfbi laat weten dat de dochter van Linda bang geweest zou zijn voor ‘haatberichten’ en daarom even offline ging. Was Noa op de hoogte van de liefdesreünie?

Door Shownieuws werden presentatrice Linda de Mol en Jeroen Rietbergen gefotografeerd tijdens een uitstapje in Parijs.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Advocaat Joran van der Sloot komt wederom met nieuws: Heeft zich niet aan de regels gehouden

In een reactie liet Linda weten dat ze iets uit te zoeken heeft met Jeroen. ,,Ik ben niemand een verklaring schuldig: dit gaat namelijk over mijn privéleven.

Het enige dat ik erover wil zeggen is dat ik na een jaar tot de conclusie gekomen ben dat ik iets uit te zoeken heb. En daar wil ik het bij laten”, zei Linda.

Haar dochter Noa verdween vreemd genoeg kort voor de bekendmaking van Instagram. Inmiddels is haar Instagram-account weer zichtbaar.

Bronnen melden aan juicekanaal dat haar afwezigheid te maken had met de liefdesreünie van haar moeder.

,,Bronnen zeggen dat ze even geen zin had in alle mogelijke ‘haatberichten’ en verdween daarom even van de radar”, meldt het juicekanaal op Instagram.

Het feit dat Noa al vóór de bekendmaking van haar moeder van Instagram verdween, wekt toch wel het vermoeden dat ze op de hoogte was.